Loading…

Fiji

Stillehavets tropeparadis | Langt væk hjemmefra

Drømmer I jer væk til Fiji?

 

Vi har netop lagt Fiji på tegnebrættet og er i fuld gang med at skræddersy nye rejseforslag til vores hjemmeside.

 

Vi er specialister i at arrangere rejser til Fiji, ring os op på 70 270 370, så sammensætter vi en rejse efter netop jeres ønsker!

 

 

 

 

 

 

Udvalgte rejseforslag i Fiji

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Fiji

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Fiji

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Fiji

En rejse til Fiji er en rejse til et sandt tropeparadis. De kridhvide sandstrande er flankeret af palmetræer, og fra en liggestol under palmernes skygge har man udsigt til det klareste blå hav og de farverige koraller under havoverfladen.

Man behøver dog ikke være bange for at komme til at kede sig på en rejse til Fiji - heller ikke selvom man ikke gider ligge på stranden hele dagen. Øriget er det land i Stillehavet, som har den bredeste sammensætning af etniske grupper blandt befolkningen på cirka 900.000 indbyggere. Så her er rige muligheder for at stifte bekendtskab med en række forskellige kulturer. Det sætter naturligvis sit præg på det lokale køkken, som er en skøn blanding af alt godt fra havet "spicet" op med krydderier fra alle verdenshjørner.
Man rejser sjældent så langt uden at besøge andre rejsemål i området. Det er oplagt at kombinere Australien, New Zealand og Fiji eller Fiji øerne og Salamonøerne.

Fiji øerne

Fiji øerne ligger i Stillehavet 2.800 km øst for Australien og cirka 2.500 km nord for New Zealand. Til sammenligning svarer det cirka til afstanden fra Skagen til Madrid i Spanien.
Fiji består af i alt ni større øer samt 300 mindre øer og atoller af vulkansk eller koral oprindelse, hvoraf kun omkring 100 er beboede.

Hovedøen er Viti Levu, hvor den international lufthavn ligger. I Nadi på Viti Levu kan man opleve Swadi-templet, som er det største hindutempel på den sydlige halvkugle, samt øens sydlige kyststrækning, The Coral Coast med den flotte strand Natadola.

Mange er enige om, at Yasawa-øgruppen er nogle af Stillehavets smukkeste øer. Det er ikke mindst lagunerne og de flotte, hvide sandstrande, som har gjort øgruppen til en populær destination at holde ferie. Yasawa øerne ligger 40 km fra Viti Levu

Gå heller ikke glip af de kokospalmeklædte Mamanuca-øer, der med deres store koncentration af koraller og fisk er et af de mest populære dykkerområder. Her er der blandt andet mulighed for at krydre ferien ved at opleve hajer og skildpadder på nærmeste hold eller svømme rundt blandt tætte stimer af kulørte klovnefisk og flagermusfisk på slap line.

Det er oplagt at kombinere en rejse til Fiji med oplevelser i f.eks. Australien eller New Zealand. Man kan også lave turen hele vejen rundt om jorden og stoppe f.eks. Hong Kong eller L.A.

Hvornår skal man rejse til Fiji

Det bedste tidspunkt at rejse til Fiji er fra maj til oktober, fordi det regner mindre, temperaturerne er mildere og der er mindre risiko for cykloner.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Fiji består af i alt ni større øer samt 300 mindre øer og atoller af vulkansk eller koral oprindelse. Det er kun omkring 100 øer, der er beboet.

Hovedøen er Viti Levu, hvor hovedstaden Suva og den international lufthavn ligger.

Vitu Levu

Viti Levu er hovedøen i Fiji ø-gruppen og hjem for hovedstaden Suva. Størstedelen af Fijis befolkning bor på Viti Levu. Øen er kun godt 150 km lang og ca. 100 km bred. Viti Levu er nærmest delt midtpå…
Læs mere