Loading…

Mad og Vin

Oplev verdens vinkulturer på din næste rejse

Mad og Vin

Drømmer I om en rejse, hvor mad og vin er i fokus, hvor I kan få en bid og indblik i et andet lands kultur? For så er I kommet til det rette sted.

 

Hos Hannibal Travel skræddersyer vi jeres næste rejse efter jeres ønsker og behov, så I får lige præcis den rejse I har ønsket jer. Vi har en bred vifte af rejser og destinationer, hvor især mad og vin kan være omdrejningspunktet på jeres næste rejse.

 

Tag f.eks. på vinrejse til Argentina, Uruguay og Chile og smag de tre vinsorter, som de tre lande er så kendte for. Malbec, Tannat og Carmenere er de berømte druer, som har sat landene på vinens verdenskort.

Men det hele skal ikke handle om vin. Vi har krydret rejsen med sydamerikansk kultur og historie i de to koloniale byer, Colonia og Mendoza, ligesom I naturligvis også oplever de charmerende storbyer Buenos Aires, Montevideo og Santiago de Chile.

 

Eller drag til Brasiliens ukendte sydstater, hvor den rolige brasilianske mentalitet er fusioneret med italienske og tysker immigranters arkitektur og vinproduktion. Der er flere dejlige naturområder og nationalparker, som byder på gode vandreture i bl.a. verdens sjette største kløft samt ad de lange badestrande.

 

Kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}