Loading…

Nicaragua

- et skattekammer af historie & kulturarv

Rejser til Nicaragua 


Det gamle land - den nye destination. 

 

Kulturelt er landet kendt for en store mængde af interessant litteratur, med poeten og nationalhelten Ruben Dario i centrum. Langs den caribiske kyst er det reggae musik og afslappethed, der præger gadebilledet. Andre steder er kunsthåndværk af stor kvalitet i højsædet.

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Nicaragua. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Nicaragua

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Nicaragua

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Nicaragua

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til NicaraguaNicaragua er det gamle land, men den nye rejsedestination. Nicaragua er et umådeligt smukt land, hvis natur og kultur byder på store oplevelser.

Kultur
Nicaragua har kultur - og et helt skatkammer af det! Granada og León er to byer, der står som beviset på dette. Ikke blot er de blandt de ældste byer i Amerika, men de fremstår i dag meget intakte og emmer af atmosfære, så man næsten ikke kan undgå at blive forelsket i den koloniale arkitekturs mange perler, som byerne kan fremvise. Ud over de større byer er landskabet præget af mindre koloniale byer, der i deres helhed udstiller ikke blot Nicaraguas folkesjæl, men billedet af manges forestillinger om Latinamerika.

Kulturelt er landet kendt for den store mængde af litteratur, med poeten og nationalhelten Ruben Dario i centrum. Langs den caribiske kyst er det reggae musik og afslappethed, der præger gadebilledet. Andre steder er kunsthåndværk af stor kvalitet i højsædet.

Naturen kalder
Så er der naturen, og her mangler Nicaragua heller ikke noget. Halvdelen af landet mod den caribiske kyst næsten helt uberørt, med en stor udstrakt primær regnskov med papegøjer, jaguarer, aber, dovendyr og hjorte. Her vokser træerne ind i himlen – faktisk helt op til 60 meters højde. Tilbage i højlandet finder man en lang ubrudt kæde af aktive vulkaner, også her beklædt med jungle og tågeskov. Lago de Nicaragua er den største sø i Mellemamerika med bl.a. verdens eneste ferskvandshaj og i søen ligger verdens største vulkan; Øen med Amerikas mest perfekte kegle.

Strande
Sluttelig er der strandene. Om det så er til den caribiske side med Corn Island og en række af små bugter, små Anders And palmeøer med hvidt sand eller om det er på Atlanterhavssiden er der ligeledes et par stande som er værd at besøge.

Velkommen til Nicaragua. Det gamle land, men den nye destination.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i Nicaragua

 

En rejse til Nicaragua byder på intet mindre en et skattekammer af historie og kulturarv. Hertil byder landet på helt fantastisk natur med rigt og mangfoldigt dyreliv, samt en unik flora og fauna. Nicaragua er det gamle land - men den nye rejsedestination, hvis natur og kultur byder på store rejseoplevelser.  

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Nicaragua skal indebære.

Den Centrale Bjergregion

Her finder man rullende bakker og bjergfyldte slugter med lysende, grønne kaffeplantager og køer, der græsser i alpelignende landskaber. Området ligger i gennemsnit 1000 m over havet. Bjergmassivet, d…
Læs mere
jinotega

Nicaraguas caribiske kyst

Kysten blev aldrig rigtigt koloniseret, og stadig i dag findes kun enkelte byer på kysten. Blandingen af indianere, sorte og mestizos gør området interessant at besøge, og reggaestilen lever i bedste…
Læs mere
Corn Island

Nordvest Nicaragua

Landet nordvest for Managua er landbrugsland. Varme tørre sletter, hvor markerne herskes over af kvæg, jordnødder og bomuld og hvor horisonten er punkteret af dramatiske vulkaner. Kører man mod nord,…
Læs mere
leon

Sydvest Nicaragua

Den største del af Nicaraguas befolkning bor på den frugtbare slette i den sydvestlige region af landet. Omkranset af Lago de Nicaragua mod øst og Stillehavet mod vest, har denne slette fra før Columb…
Læs mere
granada