Nicaragua
leon00002
Du er her:
  • Nicaragua

Rejser til NicaraguaNicaragua er det gamle land, men den nye rejsedestination. Nicaragua er et umådeligt smukt land, hvis natur og kultur byder på store oplevelser.

Udvalgte rejseforslag i Nicaragua

wilhelm-gunkel-D8QYoU8OMqU-unsplash
Nicaraguas Højdepunkter
kevin-wenning-0R1Xbi1etDg-unsplash
Det Autentiske Nicaragua
marwan-abdalah-L_0CcU5Bh5M-unsplash
Costa Rica & Nicaragua
rosie-cisneros-q3dMYgtJPzo-unsplash
Honduras, El Salvador & Nicaragua Rundrejse
Yemaya 2

Kultur


Nicaragua har kultur - og et helt skatkammer af det! Granada og León er to byer, der står som beviset på dette. Ikke blot er de blandt de ældste byer i Amerika, men de fremstår i dag meget intakte og emmer af atmosfære, så man næsten ikke kan undgå at blive forelsket i den koloniale arkitekturs mange perler, som byerne kan fremvise. Ud over de større byer er landskabet præget af mindre koloniale byer, der i deres helhed udstiller ikke blot Nicaraguas folkesjæl, men  billedet af manges forestillinger om Latinamerika. 


Kulturelt er landet kendt for den store mængde af litteratur, med poeten og nationalhelten Ruben Dario i centrum. Langs den caribiske kyst er det reggae musik og afslappethed, der præger gadebilledet. Andre steder er kunsthåndværk af stor kvalitet i højsædet.

Selva negrea

Naturen kalder


Så er der naturen, og her mangler Nicaragua heller ikke noget. Halvdelen af landet mod den caribiske kyst næsten helt uberørt, med en stor udstrakt primær regnskov med papegøjer, jaguarer, aber, dovendyr og hjorte. Her vokser træerne ind i himlen – faktisk helt op til 60 meters højde. Tilbage i højlandet finder man en lang ubrudt kæde af aktive vulkaner, også her beklædt med jungle og tågeskov. Lago de Nicaragua er den største sø i Mellemamerika med bl.a. verdens eneste ferskvandshaj og i søen ligger verdens største vulkan; Øen med Amerikas mest perfekte kegle.

managua00003

Strande


Sluttelig er der strandene. Om det så er til den caribiske side med Corn Island og en række af små bugter, små Anders And palmeøer med hvidt sand eller om det er på Atlanterhavssiden er der ligeledes et par stande som er værd at besøge.Velkommen til Nicaragua. Det gamle land, men den nye destination.

Billeder fra Nicaragua

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/