Loading…

Om os

Hannibal Travel er et danskejet mindre rejsebureau, som laver individuelle skræddersyede rejser til hele verden. 

 

'Individuelt skræddersyet' betyder egentlig bare, at vi laver den rejse, som du drømmer om. Vi bruger rutefly og de bedste lokale samarbejdspartnere ude i verden. Du kan rejse præcis den dag, du vil, være væk lige så længe du vil og få præcis de oplevelser, du drømmer om. Ruten er op til dig – men vi hjælper naturligvis gerne med planlægningen. Om du vil have ti dages badeferie eller en seks ugers kompliceret rundrejse, så hjælper vi.

 

Navnet 'Hannibal Travel' stammer helt enkelt fra Jesper Hannibal, som er ejer og stifter af rejsebureauet. Han er ikke alene på kontoret. Sammen med sine rejsekonsulenter har vi over 150 år tilsammen i at lave rejser. Vi kender hvert hjørne af rejsemålene, fordi vi selv har været der.  Vi deler vores nysgerrighed for verden og vores eventyrlyst med vores kunder. Fra Galapagos til Kilimanjaro. Fra bushcamp i Afrika til 5 stjernet luksus i storbyer. Hos os er det oplevelsen på rejsen, der er i centrum, og vores udbud af oplevelser verden rundt er dynamisk og varieret.

Hvis du vil have job hos os, så kan du se vores ledige stillinger her.

 

Du kan trygt rejse

Vi er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr. 1676), så din rejse er økonomisk sikret både før og under rejsen, hvis vi skulle gå konkurs. 

Vores lokale partnere hjælper på stedet med nødsituationer, hvis behovet opstår. 

Vi følger rejsevejledningerne. 

 

Alle rejser starter med dig

Det handler om dig og dine drømme. Derfor starter planlægningen altid med en snak med en rejsekonsulent, som tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og forventninger. 

Når vi ved hvad du vil, så kan vi lave din drømmerejse til dig. Vores filosofi er at være kreative og nyskabende ved at udfordre, udforske og blive begejstret. 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Er det ikke dyrt at handle hos et rejsebureau?

Tid er penge. Vi er en forretning. Vi tjener penge på, at du sparer tid. Vi laver arbejdet for dig før rejsen - og går der noget galt undervejs, så løser vi det også.

Derudover har vi allerede filtreret mellem de uendeligt mange produkter, der tilbydes i verden. Vi ved, om noget er godt - eller om billederne på hjemmesiden bare er virkelig flotte. Vi er din garant for en god rejse.

Vi vil ikke afvise, at du sommetider kan finde næsten tilsvarende produkter billigere på nettet. Men nogle gange er vi billigst - og andre gange er prisen den samme. Vi kan til gengæld love, at hos os stiger prisen ikke, bare fordi du besøger vores hjemmeside flere gange. Det er heller ikke billigere om tirsdagen end om torsdagen, og så tilbyder vi noget, du aldrig kan få på en søgemaskine: individuel rådgivning. Vi taler med dig. Vi lytter til dig - og vi laver tingene præcis, som du vil have det. Ikke baseret på hvad andre har søgt på, eller hvor mange gange du har brugt et bestemt søgeord. Vi forbeholder os dog også ret til at udfordre dig. Vi ved faktisk noget om det, vi laver. Vi kalder os endda eksperter. Efter vores opfattelse følger der et ansvar med en sådan betegnelse. Så vi udfordrer dig, hvis vi har en god ide, som kan gøre din rejse endnu bedre.

Vi kan også love, at vi kun tilbyder dig produkter, vi ved, er i orden, og som vi kan stå inde for. Om det er hotellets beliggenhed, bilernes kvalitet eller guidernes sprogkundskaber - vi ved, det er i orden. Der ER faktisk ting, vi ikke vil sælge, fordi det simpelt hen ikke er i orden. I bund og grund vil vi have glade kunder og vise dig den verden, vi selv holder så meget af! På den måde er vi måske lidt af "den gamle skole".

Så vi lytter til dig, og matcher dine ønsker med det rette produkt.


Det er vel en drømmerejse, du skal på.

 

Se vores generelle bestemmelser. Vi er naturligvis medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 1676. 

Bestil et tilbud på din drømmerejse her

 

Medarbejdere

Vores rejsekonsulenter har ialt over 150 års erfaring i rejsebranchen og vi er klar til at hjælpe dig med at sammensætte drømmerejsen.

Det vigtigste er dine ønsker, krav og forventninger til rejsen. Derfor tager alle rejser udgangspunkt i det, så du får den rådgivning som du har behov for. 

Vi har tilsammen rejst verden tynd - på mange forskellige måder. Kultur, Adventure, Safari, Cruise, kørselv, Spa og Wellness, sol eller romantisk getaways. Vi rejser så ofte vi kan og det bliver som regel til flere gange årligt. Vi skal både nå at besøge vores egne ynglings rejsemål og opdage de næste steder, der kan blive din drømmerejse. 

 

 

 

Kontakt os her

Hannibal Travel ApS

Fredensgade 41, 1-2. sal

DK-8000 Aarhus C

Denmark

 

Telefon: +45 70 270 370

Email: info@hannibal.dk

 

Nyhedsbrev