FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Sanne Wolder


"You can leave Africa, but Africa will never leave you"

Kontakt

Hvis Jesper er Latinamerika, så er Sanne Afrika. Vi behøver egentlig ikke sige mere. Sanne elsker Afrika. Punktum. Vi siger lidt mere alligevel.....  Gorilla trekking i Uganda, bungy jump og white water rafting ved Victoria Falls, camping midt i Botswanas vildnis og den berømte Kruger National Park, luksuslodge i det fantastiske Sabi Sand Game Reserve, vandring i Namibias unikke klitlandskab, safari i Serengeti Nationalpark, kør-selv i Sydafrika med vinsmagning og møde med den hvide haj, daseferie på Seychellerne, rundt i Senegal og med båd ned af Gambia-floden, Østafrika, Mauritius og Madagaskar og senest de mange enestående nationalparker i Zambia og Zimbabwe - og meget, meget mere. Sanne er en vidunderlig blanding af modig og magelig. Den ene nat sover hun gladelig i telt og den næste i den blødeste seng på det mest fantastiske fem-stjernede lodge. Og hun elsker begge dele lige meget. Bare det er i Afrika.

Hun har dog vovet sig lidt udenfor kontinentet. Sammen med Agnete deler hun begejstringen for Trinidad & Tobago, og der har også været et par afstikker til både Asien og Sydamerika.

Sanne er i øvrigt en habil fotograf, og hun har en særlig forkærlighed for ”pølsetræer”. Hver gang hun er i Afrika (hvilket hun altså er to-tre gange om året), kommer hun hjem med en ny samling fotos af pølsetræer.