Loading…

Det siger vores kunder

Vores vigtigste mål er at levere drømmerejsen til vores kunder. Derfor er vores kunders vurderinger af de rejser, som vi arrangerer, selvfølgelig altafgørende for, at vi fortsat kan levere det produkt, både vi og I ønsker. Nedenfor er et uddrag af feedback fra vores kunder fra de seneste år.


Se flere anmeldelser på Trustpilot her.

Sydamerika

"Kan kun sige at den pakkerejse du lavede til mine 2 børn og jeg, til 5 uger i Brasilien var bare total perfekt. Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre."
- Anne-Mette, Brasilien

"
Vi har været super-glade for den tur, du har stykket sammen til os. Vi kan kun sige, at alt har klappet - alle flyforbindelser, alle transfers, alle hotelbookings, alle udflugter , ja, alt! Du har nogle virkeligt dygtige agenter derovre, som har været med til at gøre det til en uforglemmelig tur for os."

- Rie og Michael, Argentina

 

"Så er vi hjemme igen efter en fantastisk tur til Argentina. Det blev netop den store oplevelse, som vi ønskede. Det kan vi ikke mindst takke dig for."

- Peter, Argentina

 

"Vi er nu vendt hjem fra tre helt fantastiske uger i Patagonien, Buenos Aires og Iguazu.
Vi synes, at I skal vide, at det har været en fornøjelse at have Jer som arrangører på turen helt fra vores første møde og nu til gennemførelsen. Alt er klappet fuldstændigt, og vi har haft SÅ mange fantastiske oplevelser undervejs. I fik skruet en ideel oplevelse sammen til os ud fra de behov, som vi definerede for Jer. Tusind tak for det."

- Per og Gitte, Argentina

 

"Vi vil gerne sige tak for en dejlig, velorganiseret tur! Der var simpelthen ikke noget, der ikke fungerede som planlagt. Hotellerne var skønne - Loi Suites i Iguazu var jo et crescendo uden lige! Vi kom omkring lige som vi gerne ville, har snakket med en masse mennesker, kørt utallige km på Ruta 40 og set den mest fantastiske natur."

- Ditte og PC, Argentina

 

"Vi vil alle tre gerne takke dig for den fine sammensætning af vores rejse i Argentina og Brasilien. Hotellerne passede os rigtig godt og og var alle dejlige med lækre omgivelser/restauranter. Alt afhentning klappede, og vores udflugter både på cykel, til tangoshowet og Iguazu samt i jeep til Sukkertoppen mm. var skønne."

Zara, Sebastian og Dorte

 

"Det har været en hel fantastisk og unik rejse... Vores udflugter vil jeg kalde unikke, og næsten ubeskrivelige, vi har simpelt hen set så meget, sammen med vores søde guider... Det er svært at gå i detaljer her, men vi kan kun varmt anbefale Jesper Hannibal."

- Jørgen og Ruth, Brasilien, Argentina, Peru, Ecuador, Bolivia, Uruguay, Colombia og Chile

 

"Tak for en forrygende tur til Sydamerika, som vi nød i fulde drag. Alt fungerede simpelthen perfekt, mens vi gik fra den ene storslåede oplevelse til den anden. Indtrykkene fra Argentina, Brasilien og Uruguay har virkelig udvidet vores horisont på bedste vis."

- Familien Rude, Argentina, Brasilien og Uruguay

 

"Vi er hjemme igen efter en fremragende og meget vellykket tur i det forårsramte Sydamerika. Det vellykkede består både i oplevelserne undervejs og i en fantastisk velorganiseret plan mht. chauffører og guider, som i alle tilfælde var af meget høj kvalitet."

Ulla og Kim, Ecuador, Peru, Bolivia og Chile

 

"Som nævnt i telefonen er vi meget tilfredse med vores rejse. Alt har klappet med tider og lækre hoteller, og vi har haft en meget god oplevelse med de guider, vi mødte. Vi vil anbefale Hannibal Rejser, hvis der er nogen, der spørger. Endelig har vi været meget tilfredse med din engagerede og personlige betjening."

- Inger Marie og John, Peru

 

"Skriver blot til dig for at sige 1000 tak for en veltilrettelagt tur til Colombia. Vi har haft en fantastisk rejse med mange spændende oplevelser, hvor alt forløb gnidningsfrit (eller blev i hvert fald hurtigt løst). Vi vil til enhver tid anbefale Hannibal Travel, og forhåbentlig bliver det ikke sidste gang, vi vil benytte jeres kompetencer."

Familien Andersen/Jørgensen, Colombia

 

"Det har været en fantastisk tur!

Guiderne har været fantastisk gode og har alle, på hver deres måde, været personligheder, som det var spændende at snakke med – også om livet i Colombia i al almindelighed. Det har i høj grad kompenseret for vores manglende spansk-kundskaber."

- Bente og Nils, Colombia

 

"Det har været en rejse med masser af unikke og gode oplevelser, dejligt vejr, mødet med flinke mennesker og en helt anden kultur end vi har prøvet før."

"De guider vi var tilknyttede var alle enormt flinke, meget vidende og meget entusiastiske i deres formidling, så vi er absolut blevet meget klogere på Ecuador og ikke mindst Galapagos' unikke økosystem."

- Ketty og co., Ecuador og Galapagos

 

Se flere anmeldelser på Trustpilot her.

Mellemamerika

"Vi er kommet hjem efter en meget veltilrettelagt rejse til Yucatan. Vi er meget tilfredse med hele pakken. Hotellerne meget dejlige. Rundtur med guide var bare helt fantastisk. Alt var trygt og præcist. Glad for at vi valgte at tage til Kalakmul – wauu; andet kan man næsten ikke sige om det.

Vi vil med glæde kunne anbefale denne rejse til andre."

- Charlotte, Yucatan, Mexico

 

"Du skal lige have en tak for en veltilrettelagt tur. Alt praktisk klappede. Calakmul var en stor oplevelse og Villas Akumal skøøøn, men hitlisten er lang. Vi er fuldstændig forelskede i Mexico og taler allerede om næste gang. Vi vender tilbage."

- Helene, Mexico

 

"Så er vi tilbage igen efter et helt igennem uforglemmeligt eventyr i Costa Rica. Jeg vil bare sige tak for en veltilrettelagt rejse, hvor alt klappede. Dejlige hoteller og en skøn villa i fantastiske områder. Det var seks uger, vi vil se tilbage på resten af livet med stor glæde.
Så, tak for god service og for din enorme viden om Costa Rica og evne til at strikke en tur sammen, som passede perfekt til vores ønsker og behov."
Jeppe og resten af familien, Costa Rica

 

"Vil bare lige sige at vores høje forventninger til fulde er blevet indfriet - alt er klappet perfekt - og det har været en kæmpe oplevelse. Så tak til jer for et godt sammensat program - i må også gerne sende roserne videre til jeres samarbejdspartnere i Costa Rica - de var alle super dygtige"

- Familien Christensen, Costa Rica

 

"Vil blot sige dig tak for dit engagement og service omkring vores arrangement og tur til Mellemamerika (Panama, Costa Rica og Nicaragua) her i sommeren 2017.

 Alt klappede og var perfekt – de lokale guider og bureauer var meget punktlige og professionelle, så vi kunne fokusere på at opleve og nyde det hele."

Malin M. Persson, Panama, Costa Rica og Nicaragua

 

"Jeg vil ikke undlade at fortælle dig, at det har været en meget spændende rejse. Alt klappede og ikke en eneste gang måtte vi vente på vores guide/transfer. Tværtimod kom de ofte tidligt.

 Desværre ramte vi lige ned i en koldfront (som de i øvrigt ikke havde oplevet i 30 år), men det kan hverken Hannibal eller jeres kontakter derude gøre for og det ødelagde ikke vores oplevelser."

- Hanne, Guatemala og Honduras

 

Se flere anmeldelser på Trustpilot her.

Afrika

"I forlængelse af en times samtale på dit kontor i efteråret har du ”spot on” evnet at sammensætte en rejseoplevelse til os, der til fulde har indfriet vores højeste forventninger.

Fra start til slut har vores rejseprogram givet os fuld valuta for pengene. Det gælder eksempelvis autenticitet, overnatninger, kultur, spænding, levevilkår, trekking, natur og gode oplevelser i øvrigt."

- Lone & Klaus, Kap Verde

 

"Tak for en meget veltilrettelagt tur til Cap Verde - Sao Vincente og Santo Antao. ALT klappede perfekt, og det er en skøn rejsemåde, hvor alt bare er bestilt og fungerer.

Vi giver hermed Hannibals Rejser vores allerbedste anbefalinger og vender gerne tilbage til jer en anden gang"

- Arne & Inge, Kap Verde

 

Caribien

"Vil blot sige mange tak for turen til Cuba.

Alt klappede og alle aftaler blev overholdt til UG."

- Tom og familie, Cuba

 

"Så er vi tilbage i den triste danske vinter efter en fantastisk rundtur i Den Dominikanske Republik.

Hvor har vi dog bare oplevet meget ikke mindst på grund af vores utrolige guide, som tog sig godt af os og til steder, som man aldrig selv havde kunne finde."

- Lotte og Per, Den Dominikanske Republik

 

"På Rejseholdets vegne vil jeg gerne takke for en rigtig god, fin og tilrettelagt tur. Vi fik set landet fra den autentiske side og fik et godt indtryk af, hvordan dominikanerne lever. 

Vores guide var dygtig, vidende, medlevende  og altid behjælpelig. Chaufføren har vi også kun ros til. 

Vi vil helt sikkert anbefale jeres rejseselskab til andre."

- Gitte og resten af 'Rejseholdet', Den Dominikanske Republik

 

Det Indiske Ocean 

"Vi har haft den mest fantastiske tur, hvor alt bare klappede og Olhuveli overgik alle vores forventninger, både hvad angår omgivelser, maden, personalet, det helt utrolige husrev samt vores værelser, som vi som de eneste på stranden havde med total havudsigt. 

1000 tak for hjælpen!"

- Familien Christensen, Maldiverne

 

Asien

"En hilsen her fra paradiset Lembogan og vores fantastiske hytte med den skønneste udsigt over vandet. Vi blev hentet i lufthavnen af den sødeste guide og chauffør og kørt til Sanur på vores første overnatning. Der havde vi 3 gode dage incl Turtle Island. Skønt hotel og dejlig poolområde. Og så til Pemuteran, hvor vi fik set en masse godt, og en smuk tur. Hotellet var super og ligeledes turen til Manjangan. Og så Ubud. jeg er helt solgt. At bo på Ananda og risterrasser uden for vinduet var helt specielt.

En super tur du har lavet til os."
- Liv og Nicolai, Lembongan, Indonesien

Se flere anmeldelser på Trustpilot her.