Loading…

Hawaii

- Stillehavets lavaøer

Rejser til Hawaii - Stillehavets lavaøer


En smuk tropisk destination midt i Stillehavet, kendt for sine fantastiske strande, krystalklare vand, frodige landskaber & rige kulturarv.

 

Besøgende kan snorkle, surfe, tage på vandreture, eller bare slappe af på stranden og nyde solen. Med sin unikke fusion af polynesiske, asiatiske og amerikanske kulturer tilbyder Hawaii en mangfoldig kulinarisk scene, der helt sikkert vil glæde foodies.

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Hawaii. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Hawaii

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Hawaii

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Hawaii

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Om at rejse på Hawaii

 

Midt i Stillehavet stikker en flok lavaøer op over havoverfladen; Hawaii-øerne. Der er mange af dem, men ens for dem alle er, at de hvert år tiltrækker tusinder af rejsende fra nær og fjern med deres eksotiske sandstrande, meterhøje bølger og endnu aktive fantastiske vulkanlandskaber.


Hawaiis ægte skønhed krydret med befolkningens gæstfrihed, den rige lokalkultur, historiens vingesus og de mange små bysamfund spredt ud over øerne er med til at bidrage til den helt specielle atmosfære, der hersker på øerne.

 

Se vores forslag til individuelle rejser i Hawaii eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres rejse.

 

Gå på opdagelse i historien

Hawaii har haft en turbulent historie med de første polynesiske beboelser, vestlige opdagelsesrejsende, dens centrale rolle under 2. Verdenskrig samt indlemmelsen i USA som den 50. og – indtil videre – sidste stat.

 

Øernes forskelligheder
Man bør forberede en rejse til Hawaii grundigt og finde ud af, om man er til Honolulus pulserende storbyliv, til Kauais oversete naturperler, til vulkanudforskning på Big Island eller om det er Mauis fantastiske Kaanapali-strand, der trækker. Mulighederne er mindst ligeså mange, som der er øer i denne perlerække i Stillehavet, og der er ingen grund til at begrænse sig – man kan sagtens nå 2, 3 eller såmænd 4 øer på en 10-14 dages rejse.

Smuk natur

Hawaii er for mange indbegrebet af tropisk badeferie og blomsterkranse. Og der er bestemt også mange skønne og fantastiske strande på Hawaii. Men faktisk er Hawaii-øerne et sandt skatkammer af oplevelser. Her er aktive vulkaner, uberørt natur og en fascinerende kultur.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder på Hawaii

 

Hawaii er et tropisk paradis beliggende midt i Stillehavet. Hawaii består af en kæde af øer, hver med sin egen unikke charme og karakter.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Hawaii skal indebære.