Loading…

Safari

Alle de store og små oplevelser.

Safari

Drømmer I om en rejse, hvor I får mulighed for at opleve de vilde dyr i deres naturlige omgivelser?  

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en lang række af safari rejser, hvor I får lov til at opleve alverdens dyr helt tæt på. Alle vores rejser kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker, så I får lige præcis den rejse I har ønsket jer. 

 

Oplev f.eks. Namibias højdepunkter, hvor I på denne rejse besøger landets helt store højdepunkter. I udforsker den namibiske ørken i Sossusvlei, oplever spændende kultur og imponerende landskaber i Damaraland og skal selvfølgelig på safari i Etosha nationalpark, hvor man kan komme helt tæt på de vilde dyr.

 

Eller tag på safari og oplev Zimbabwes nationalparker og oplev landets fantastiske natur på tæt hold, mens I bor i spændende lodges og camps omgivet af floder, bush og vandhuller, der tiltrækker det fantastiske dyreliv. Rejsen begynder ved Victoria Falls, hvor I skal bo to nætter på Bayete Guest lodge. Herefter går turen til Hwange National Park, hvor I skal bo både i camp og lodge i to forskellige dele af parken. Derefter tager I til Matusadona nationalpark, hvor den sidste camp, Rhino safari camp, venter. Alle camps og lodges byder på et hav af spændende aktiviteter, så der er ingen fare for, at denne rejse bliver kedelig.

 

Find flere af vores rejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}