Loading…

Individuelle rundrejser

Oplev verdenen på egen hånd

Individuelle rundrejser

Ønsker I en rejse, hvor I har massere af frihed til at kunne opleve omgivelserne i jeres eget tempo? For så er du kommet til det rigtige sted.

 

Hos Hannibal Travel har vi et stort udvalg af rejser til forskellige destinationer rundt omkring i verdenen. Vi hjælper jer med at skræddersy jeres rejse efter jeres ønsker og behov, så I får lige præcis den rejse I har ønsket jer. 

 

I kan f.eks. tage på eventyr i Jordan, hvor I får en fantastisk kombination af arkæologiske højdepunkter krydret med store naturoplevelser. Fra den moderne storby Jordan bevæger I jer i romernes fodspor i Jerash. Tag turen gennem kløften til Petra og bliv overvældet af synet af "Skatkammeret" inden I overnatter som beduinerne i telte i ørkenen med udsigt til den enorme stjernehimmel. Rejsen slutter af med en flyretur i det Det Døde Hav. Alt sammen på en uge - og kun en kort flyvetur fra Danmark!

 

Eller tag på Inka eventyr i Peru, hvor rejsen starter i hovedstaden Lima og ned langs kysten og de ørken-lignende kyst regioner med Nazca linjerne, inden I bevæger jer op i bjergregionen omkring Arequipa, som byder på verdens dybeste kløft Colca, hvor kondorerne ses i glideflugt. Titicaca søen er verdens højest beliggende sø med det spejlblanke vand og spændende stammer og kulturer på de beboede øer i søen. I Cuzco venter præ-inka ruiner og sjove cykelture, inden der slappes af i Urubamba dalen. Restituerede tager I fat på udfordringen over dem alle i Peru, Inka Stien, som slutter af ved Machu Picchu ruinerne. Den sidste store oplevelse er Amazonas junglen, hvor vegetationen er tæt og akkompagneret af alskens insekter og fugles skønsang.

 

Find flere af vores individuelle rejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}