Loading…

Cook Islands

Drømmer I jer væk til Cook Islands?

 

Vi har netop lagt Cook Islands på tegnebrættet og er i fuld gang med at skræddersy nye rejseforslag til vores hjemmeside.

 

Vi er specialister i at arrangere rejser til Cook Islands, ring os op på 70 270 370, så sammensætter vi en rejse efter netop jeres ønsker!

 

 

 

 

 

 

Udvalgte rejseforslag i Cook Islands

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Cook Islands

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Cook Islands

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Cook øerne

Cook-øerne består af 15 øer, der ligger spredt over et næsten 2 mio. km2 stort område i Stillehavet. Landarealet udgør dog kun 240 km2 og her bor godt 20.000 indbyggere - godt halvdelen af dem på hovedøen Rarotonga, hvor hovedstaden, Avarua, også ligger. Man deler normalt Cook øerne op i de nordlige og sydlige øer. Mod nord er øerne blot atoller, som kun lige stikker op af vandet og primært består af hvide strande og palmer, mens de sydlige øer er vulkanske og har høje bjerge.

Fælles for alle øerne er, at de har en smuk uberørt natur med lange kridhvide sandstrande og krystalklart vand - nogle rigtige "bounty" øer og det perfekte feriested.

Indbyggerne på Cook-øerne er venlige og imødekommende, elsker sang og dans, og værner om deres polynesiske kultur og traditioner.

Rarotonga er hovedøen, hvor de fleste besøgende vælger at bruge mest tid, men har man mere tid til rådighed anbefaler vi på det varmeste, at man tager turen helt på til Atutaki, som måske er et af de smukkeste steder på jorden.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Aitutaki

En rejse til Cook-øerne er ikke fuldkommen uden et besøg på Aitutaki - en smuk og bjergtagende ø 220 km nord for Rarotonga. Aitutaki (udtales a-too-ta-key) er kun 20 km2 stor og er delvis af vulkansk…
Læs mere

Raratonga

Hovedøen Rarotonga er godt 32 km i omkreds. Den centrale del af øen er præget af bjergtinder, der rejser sig op til 653 meter. Ned ad bjergsiderne vokser den frodige regnskov inden de kridhvide sandst…
Læs mere

Atiu

Atiu - legendernes og fuglenes ø.Atui er den tredjestørste i øgruppen. Dette er stedet at tage hen, hvis man holder af at vandre og tage på oplevelse i uberørt natur. Her kan man følge i fodsporene på…
Læs mere