Loading…

Agnete Johansen

Agnete Johansen

Agnetes viden om verden som legeplads er enorm! Her hos Hannibal er hun vores Asien-ekspert, Østafrika-ekspert, Trinidad & Tobago-ekspert, Indiske Ocean-ekspert, USA-ekspert – ja, vi kunne blive ved! Men når man rejst i over 40 forskellige lande, får man jo efterhånden en ret solid rejseviden og -erfaring!

Det er ret sjovt at spørge Agnete, hvor hun egentlig bedst selv kan lide at rejse. Først siger hun Asien, og fortæller med gnist i øjnene om landenes forskelligheder, menneskenes mangfoldighed, det fantastiske klima og det eksotiske køkken. 

Men, siger hun så; Afrika er altså også vidunderligt! Og så fortæller hun om store dyreflokke på Masaai Mara, så det næsten føles som om, man er der sammen med hende, om de mange forskellige lodges på savannen og om hvordan, hun bare elsker elefantbørnehjemmet udenfor Nairobi.

Afrikas dyreliv får hende til at tænke på Trinidad & Tobago, og nu fortæller hun om de fantastiske fuglearter og den lokale caribiske stemning, som bare får en helt ned i gear. Og nu vi er ved øer, så er det jo også hele Det Indiske Ocean. Nåh ja – og Hawaii, siger hun. Hawaii er enestående smukt! Ja, faktisk har hele USA en stor plads i Agnetes hjerte. Naturen og storbyerne – og ikke mindst kombinationen af de to – dét er hun vild med! Og så elsker hun skyskrabere.

Agnete kan vist bare godt lide at rejse - i verden!

 

 

"People don't take trips… Trips take people"

Kontakt