Loading…

Linda Levinsen

Linda Levinsen

Linda er vores rejseekspert på Caribien, Hawaii og krydstogtsrejser. Hun er vild med Caribiens natur, kultur og fremragende muligheder for snorkling. Og så er hun fascineret af de caribiske øers forskellighed. Derudover er hun betaget af krydstogtsrejser, fordi hun elsker at vågne op til en ny destination hver dag.

Lindas første oversøiske rejse gik til Caribien. Her blev hun med ét forelsket i Caribiens skønne natur, venlige kultur og forunderlige undervandsverden. Linda blev langt fra færdig med Caribien på hendes første rejse, og siden da har hun besøgt over 20 forskellige caribiske øer. Øerne er meget forskellige, og vegetationen spænder vidt fra tropisk regnskov til tørre kaktusområder. Linda deler gerne ud af sin begejstring for Caribien, og hun er altid ærlig i sin vejledning.

Udover Caribien, så er Linda også fascineret af krydstogtrejser. Her er det også blevet til over 20 krydstogtsrejser med flere forskellige rederier. Hun har besøgt Hawaii-øerne, Alaska, New England, Caribien, Asien, Det Indiske Ocean, Den Mexicanske Riviera og meget mere.

Linda nævner Hawaii-øerne som en af de største oplevelser på grund af den fantastiske natur og den imponerende snorkling ved Hanauma Bay på Oahu. Af andre store oplevelser fortæller hun om vandfaldene på Maui, foldebjergene på Kauai og Big Islands frodige og tørre side, hvor man kan opleve vulkankrateret. 

 

Kontakt

Specialist i:

Caribien Nordamerika