Loading…

Jesper Hannibal

Jesper Hannibal

Der er næppe mange i Danmark, som ved mere om Latinamerika end Jesper. Hans viden er enorm – og det er ikke kun hoteller og seværdigheder, han beretter engageret om men også de forskellige landes historie, politik og kultur. Hvis man køber en rejse af Jesper, får man derfor ikke bare en flybillet stukket i hånden. Næh; man får hele pakken af fænomenal kundeservice. Èn gang skolelærer – altid skolelærer!

Faktisk lå det slet ikke i kortene for Jesper, at kærligheden skulle falde på Latinamerika. Karrieren startede med ture i Europa med interrail. Efterhånden blev territoriet udvidet til Bulgarien og Tyrkiet. Dernæst var han at finde på den Trans-sibiriske Jernbane på vej over Sovjetunionens stepper til Japan. Han har rejst på tommelfingeren i Syd Korea og med rygsækken gennem Thailand, Malaysia, Singapore og Indonesien. Det sydlige Afrika, fra Cape Town til Victoria Falls har han også udforsket – og naturligvis savannen i Kenya. I 1989 gik det første gang mod Sydamerika – and the rest is history, som man siger.

Jesper siger selv, at han holder allermest af Argentina. Af tangoen i Buenos Aires gader, af vinen og naturen omkring Salta. Vi ved nu ikke; når han fortæller om, hvordan han gik Inkatrek med sine børn, om kaskaderne af vand ved Iguazú, om de farverige gader i Cartagena eller om Havanas smukke gadebillede, så lyder det nu til, at det var hele regionen, han tabte sit hjerte til.

“I now know, by an almost fatalistic conformity with the facts, that my destiny is to travel...”

Kontakt