Madagaskar
Madagaskar (1)
Du er her:
  • Madagaskar

Rejser til Madagaskar


Madagaskar - et navn der sætter drømmene igang hos de fleste. Denne enestående ø, der ligger i Det Indiske Ocean, er verdens fjerde største ø og byder på et unikt plante- og dyreliv. Lemuren er et af de dyr, der uafladeligt hænger sammen med Madagaskar, og der er rig mulighed for at opleve disse finurlige væsner i nationalparkerne Andasibe, Ranomafana og Isalo.


Se vores forslag til individuelle rundrejser i Madagaskar eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.Udvalgte rejseforslag på Madagaskar

Lemur in Andasibe.gallery_image.4
Madagaskars højdepunkter
Nosy Be.gallery_image.1
Madagaskar: Strand & safari
Madagaskar (1)

Naturen


Naturscenerierne på Madagaskar er helt enestående: unikke med rismarker, frodige regnskove, knastørre baobabskove og dramatiske klippelandskaber. Fra nord til syd er kontrasterne slående, men overalt viser den smukke natur sig! Flere store naturområder er beskyttet og bevaret i landets nationalparker. Øens isolation har ført til en natur, der ikke findes noget andet sted på kloden. 80 procent af Madagaskars planter er endemiske for øen, og en stor del af dyrelivet er også unikt. Lemuren stortrives som følge af fraværet af aber og andre konkurrent arter. Derudover finder man farverige fugle, kamæleoner, kattedyr og mange andre spændende dyr på Madagaskar.

Lemur plukker bær i træ i Ranomafana

Et land fuld af kultur


Folkloren og kulturen er mindst lige så spændende, og med en lokale guide kan I få alle historierne om landets 18 forskellige stammer og deres skikke, hvor især døden og begravelsesritualer er vigtige. Madagaskar er nemlig en smeltedigel og sammenblanding af forskellige folk og kulturer. De første mennesker kom til øen for omkring 2000 år siden fra det sydøstlige Asien. Siden kom afrikanske og mellemøstlige folkeslag, og det hele endte ud i de 18 forskellige stammer, vi kender i dag. Efter en rundrejse spækket med oplevelser og fremmede indtryk, byder Madagaskar på uberørte kyststrækninger og skønne småøer, hvor man kan dase på stranden eller cruise rundt i en yacht.


Velkommen til Madagaskar - et land i en helt anden verden!

Billeder fra Madagaskar

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/