Malawi
011DSC_5503
Du er her:
  • Malawi

Rejser til Malawi


Malawi ligger i det sydøstlige Afrika, omgivet af Tanzania, Zambia og Mozambique. Landet er langt og smalt og strækker sig langs vest- og sydsiden af Lake Malawi. Fra nord til syd løber Great Rift Valley.

Landet er kendt for sin venlige befolkning, der synes at sende smil mod besøgende, uanset hvor i landet man rejser. En stor del af befolkningen lever af landbrug, og har fortsat en simpel levevis. De har bevaret deres autentiske levemåde og respekterer i høj grad stadig deres forfædres kultur og traditioner.

Landet er desuden berømt for de store forskelle i landskabet. Fra den enorme Lake Malawi til Mt. Mulanjes høje tinder og fra Zomba plateauets tågeskov til Nyika plateauets enorme græsmarker.

Udvalgte rejseforslag i Malawi

Områder i Malawi

Frodigt landskab i Malawi (1)

Lake Malawi


Lake Malawi er kronjuvelen blandt Malawis attraktioner. For et land, der ellers er uden kyster, har søen stor betydning. Den rige fiskebestand har ført til mange små fiskerlandsbyer langs kysten. Hver morgen står fiskerne op, går ombord i deres små både og sejler ud på søen for at skaffe dagens fangst. Landets dyreliv har en naturlig adgang til frisk vand og landskabet er frodigt rundt om søen. Langs søens bredder finder man kilometervis af gylden sandstrand. Med søens enorme størrelser kan man næsten få fornemmelsen af at været på solferie ved havet, når man graver tæerne ned i det varme sand, og nyder udsigten og den krystalklare sø.

Billeder fra Malawi

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/