Japan
Japan
Du er her:
  • Japan
Sneklædte bjergtinder, kirsebærtræer i blomst og dybblå søer er blot nogle af det, I kan opleve i Japan.

Om at rejse i Japan
Arealmæssigt er Japan ikke noget stort land, men variationen og diversiteten er enorm i den opgående sols land. I storbyerne er skyskrabernes facader fyldt med neonbelyste skilte, mens der på landet stadig findes stråtækte gårde blandt grønne rismarker.

Se vores forslag til individuelle rejser i Japan i første faneblad eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.


Udvalgte rejseforslag i Japan

Japan - temple2
Japan for de unge & unge af sind
Japan - temple2

En uforglemmelig kultur


I dagligdagen præger jakkesættet bybilledet i Tokyo, men kimonoer og traditionelle dragter bæres stadig med stolthed ved specielle lejligheder. Kulturen og traditionerne er nemlig ikke glemt, men har stadig en central plads i japanernes bevidsthed. Hvad enten du kommer efter sumobrydning, mangategneserier, kejserlige paladser eller pulserende storbyer, så finder du det hele i Japan.

Japan - bambusskov

Japans naturvidundere


- og så har vi ikke engang nævnt den fantastiske natur! Sneklædte bjergtinder, kirsebærtræer i blomst og dybblå søer er blot nogle af de fantastiske scenerier, du kan opleve i Japan.


Den japanske øgruppe strækker sig næsten 3000 kilometer fra nord til syd, hvilket giver besøgende mulighed for at opleve en lang række natur seværdigheder fra havene uden for Hokkaido til mangrovejunglen i Okinawa. Ind imellem er der majestætiske vulkaner, betagende kyststrækninger og store skove beboet af aber, bjørne, hjorte, traner og andet dyreliv. Steder af særlig naturskønhed er beskyttet som nationalparker og UNESCO verdensarvs steder.

Japan - temple4

Verdens hurtigste toge


Det offentlige transport system i Japan er ulige nogen andre steder, og at komme fra A til B er som en leg på deres lyntoge. Kugletoget, eller "Shinkansen", er en type passagertog, der kører på Japans højhastigheds jernbanenet. Kugletoget er i stand til at nå en maksimal hastighed på 320 km i timen og tilbyder en usædvanlig unik og effektiv rejseoplevelse!

Billeder fra Japan

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/