Loading…

Glamping - camping for de magelige!, Rejseartikler

 

"Glamping" er (som overskriften siger) camping for de magelige. Man sover i komfortable telte/hytter/togvogne - men dog stadig med et strejf af både eventyr og udeliv. Det er perfekt til jer, som gerne vil vågne op til fuglefløjt om morgenen (og ikke lyde af aircondition!), mærke vinden ruske let i teltets kanvas og sidde omkring lejrbålet om aftenen, mens I nyder et godt måltid mad. 

"Glamping"-begrebet er ikke nyt. Faktisk opstod ordet i England for mere end 10 år siden, men begrebet findes langt tilbage i historien - tænk bare på de mongolske "yurts", som Djengis Khans stammer boede i eller på osmannernes mægtige telte.

For godt 10 år siden blev begrebet imidlertid introduceret som begreb i turistbranchen; som steder, der lugtede lidt af campinglivets glæder - dog tilsat betydeligt mere luksus. "Glamping" er en sammentrækning af ordene "glamorous camping" og findes idag overalt i verden.

Glamping er et vidt begreb; lige fra trætophytter, stationære specialindrettede campingvogne til telte med mere eller mindre lukusriøs indretning.

 

Vi tilbyder "glamping" mange forskellige steder i verden.