FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

ABC øerne, Caribien

Rejser til ABC-øerne


Drømmer I om en rejse til Carbien, hvor sandet skal være hvidt, vandet skal være turkisblåt og solen helst skinne fra en skyfri himmel? Så skal I overveje en rejse til ABC-øerne.

ABC-øerne - der også tidligere var kendt som De Hollandske Antiller - består af Aruba, Bonaire og Curacao. Man kan rejse til ABC-øerne året rundt, da øerne ligger udenfor orkanbæltet, og året rundt er her en gennemsnitstemperatur på godt 25 grader. Det er regntid fra oktober til februar, men de korte (men til tider kraftige) regnbyger vil dog ofte bare være en dejlig forfriskning.

Rejser til Aruba
Man skal rejse til Aruba, hvis man drømmer om en rigtig caribisk badeferie. Her finder man nogle af verdens flotteste sandstrande og øernes bedste shoppingmuligheder.

Rejser til Bonaire
Bonaire er for dem, som sætter store naturoplevelser i højsædet. En stor del af Bonaire er udlagt som naturreservat og havene omkring Bonaire er kendt for verdensklasse dykning.

Rejser til Curacao
Curacao er den største af øerne og tilbyder dermed også de mest forskelligeartede oplevelser. Øen er omgivet af omgivet af kridhvide strande og azurblåt vand. Det er da også havet, der danner grobund for en af øens vigtigste aktiviteter - nemlig dykning og snorkling. Under havoverfladen gemmer der sig smukke koraller, farvestrålende fisk og store havskildpadder. Curacao byder dog også på fantastisk natur, blandt andet i Christoffel National Park, og caribisk kultur i øens charmerende hovedstad Willemstad.

Vi tilbyder skræddersyede rejser til ABC-øerne - kontakt os for at høre mere.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}