FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Aruba, ABC øerne

Aruba er en lille overskuelig ø, der ikke byder på de vilde seværdigheder - udover de kridhvide og lovpriste sandstrande, svajende palmer og turkisblåt vand samt en fantastisk caribisk atmosfære med masser af latinske rytmer!!

Aruba er den mindste af de tre hollanske caribiske øer ikke langt fra Venezulea og lige udenfor orkan-bæltet. Vandet er klart, og revet langs øens vestkyst gør stedet populært for dykkere og snorklere - ofte med sigtbarhed på 30 meter. De skønne strande er offentlige og gratis og lokker med lækker strandferie.

Som mange andre caribiske øer er Aruba også en stor krydstogt-destination. Og med det følger shoppingcentre med dyre mode- og designer butikker. Besøg shopping paradiset under luksushotellet Renaissance Aruba Resort & Casino i Oranjestad. Her ligger Gucci, Cartier, Louis Vuitton, Ralph Lauren, Calvin Klein og mange flere side om side og lokker med favorable priser.
Selve hotellet Renaissance Aruba Resort er uden tvivl byens bedste - med privat "strand-ø" og indendørs ankomstmole til speedbåde.

"Vores" Aruba er groft sagt delt op i to, når det kommer til de bedste strande. Begge ligger på den nordvestlige del af øen - Palm Beach nordligst og Eagle Beach lidt syd for.

Palm Beach ligger de store hoteller som Ritz-Carlton, Marriott, Holiday Inn, Radisson, The Westin m.fl. Hvis man er til hoteller med alle former for aktiviteter, flere restauranter og barer, underholdning m.m. er det her man skal bo.

Er man derimod til mindre fyldte strande, mindre hoteller med atmosfære samt lidt fred og ro, skal man bo på den fantastiske Eagle Beach, der i flere anerkendte rejsemedier, er blandt de 10 bedste strande i verden.

Velkommen til en tropisk drøm - og som de selv siger på Aruba "One Happy Island"!