FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Sydvest Nicaragua , Nicaragua
Den største del af Nicaraguas befolkning bor på den frugtbare slette i den sydvestlige region af landet. Omkranset af Lago de Nicaragua mod øst og Stillehavet mod vest, har denne slette fra før Columbus og til i dag tiltrukket mennesker på grund af den gode jord. Lige bortset fra vulkanerne Masaya og Mombacho, samt de to toppe på Ometepe, Conception og Maderas, så er dette område virkeligt fladt, lavt, grønt græsland, der huser landets kødkvæg, mens kaffeplantagerne hører til i højderne mod nord.

De eneste byer af betydning i dette område er hovedstaden Managua, Masaya og især Granada. Masaya er stedet hvor alle stopper på vej gennem Nicaragua for at besøge det enorme kunsthåndsværks- marked. Den nærliggende Parque Nacional Volcan Masaya tilbyder nem adgang til at se på vulkaner, og Granada er uden tvivl en af Nicaraguas smukkeste og mest populære byer og et godt udgangspunkt for at tage på opdagelse på de nærliggende Isletas de Granada og vulkanen Mombacho. Vejen, der forbinder Managua, Masaya og Granada, fortsætter mod syd gennem Pueblos Blancos(de hvide byer), søvnige og typiske Nicaraguanske byer.

Yderligere 75 km mod syd fra Granada ligger Rivas og San Jorge, hvorfra bådene til Ometepe sejler. Landet slutter mod syd med Beña Blanca, der er den mere eller mindre uinteressante grænseby til Costa Rica, et sted man uværgeligt kommer igennem på vej mod nord. Langs kysten finder man San Juan del Sur, der er en af Nicaraguas bedste badebyer, hvor der står surfing, sol og alt godt fra havet på menuen.

Praktiske informationer