Loading…

Ometepe Island

Verden største vulkanske ø ligger i Nicaragua - og dette til og med i en ferskvandssø. Ikke nok med det, så siger man, at den ene af de to vulkaner, Conception har den mest perfekte form i Latinamerika. På siderne af den anden vulkan Maderas finder man tågeskov, vandfald og smukke laguner, sammen med et smukt panoramisk udsyn over Ometepe og den nærliggende kyst af søen.

Øernes befolkning er venlige og imødekommende, og alle Nicaraguas mange krige har helt friholdt dem, hvorfor de også kalder sig Oasis de Paz eller fredens oase.
Øerne er et besøg værd, alene for at se den smukke tågeskov, eller bestige en af de to vulkaner. Turen går gennem den tykke skov, hvor man oftest belønnes med nærkontakt med brøleaber, og hvidhovedede aber, og eksotiske fugle som trogoner, magpie og parakitter. Der findes også et par ferskvandsstrande på øen, hvorfra man kan bade.

Man kommer til øen fra San Jorge med færgen som tager 1 time. I hovedbyen Moyogalpa findes en række meget simple hoteller, medens de lidt bedre ligger spredt ud over øen, bl.a. ved Playa Santo Domingo, hvor sandet er næsten hvidt og bølgerne indbyder til et bad.

Udvalgte hoteller i Ometepe Island

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere