Loading…

Lago de Nicaragua

Denne kæmpestore sø, der også er kendt ved sit indianske navn, Cocibolca, er den største ferskvandssø i Amerika næstefter de store søer i Nordamerika. Med sine godt 1000 km2 og en dybde på omkring 39 meter byder søen på rige muligheder for at dyrke alle slags vandsport; Windsurfing, svømning og fiskeri. Søen huser ferskvandssardiner og Nicaragua hajen (Bull Shark), en haj der kan leve både i ferskvand og i det salte hav ved den caribiske kyst.

Granada ligger lige ned til søen. Øen Ometepe kan nås fra direkte fra Granada eller via af Rivas/San Jorge, og her kan vulkanerne Concepción og Maderas bestiges. Maderas er en udslukt vulkan med fascinerende tågeskov op ad siderne og en flot lagune i krateret.

Mange øer ligger i Nicaraguasøen, bl.a. øgruppen Las Isletas med 356 øer. Øerne byder på flere arkæologisk vigtige og historisk interessante områder og øen Zapatera, hvor indianerne rejste kæmpestatuer der nu huses rundt omkring på forskellige museer i verden. Der findes dog stadig findes mange grave på øen.
En anden øgruppe, Solentiname, ligger i den sydlige del af søen, og det lille samfund er kendt for deres skole af farverige malerier.

Udvalgte hoteller i Lago de Nicaragua

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot