Loading…

Mahekal

Hotel Mahekal er et sandt tropisk paradis i tilbagelænet, deluxe naturstil. Hotellet er blevet fusioneret med nabohotellet Las Palapas og har gennemgået en omfattende renovering, så det nu fremstår rigtig flot, lyst og stilrent, til 4*. Det består af omkring 200 værelser i et eller to plan i stråtækte bungalows, hver med to dobbeltsenge, aircondition, eget bad, loftventilatorer og veranda med hængekøje. Flot indretning med naturmaterialer.

Lige uden for ens dørtrin finder man en lang strækning af smuk,hvid sandstrand og turkist vand. Der er desuden en stor swimmingpool med udsigt til havet, jacuzzi, massage, yoga, frit wifi/internet, flere restauranter, barer, bibliotek, spillerum og mange andre services på resortet.

Særskilt skal nævnes de mange muligheder for vandsport til rådighed; der er dykkerekspeditioner, fisketure, surfing og meget mere. Opholdet inkluderer halvpension, hvilket vil sige morgenmad og aftensmad. (eller frokost). Ud for Mahekal er der en strandbar kaldet Mamitas, hvor der er fest og musik dagen lang, men typisk stopper det først på aftenen.