Loading…

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge ligger i det nordøstlige Sydafrika i naturreservatet Greater Kruger Park, der omfatter både det nationalt ejede naturreservat og de tilgrænsende private naturreservater, der er gået sammen om en fælles naturbevarings plan. Tilsammen er de med et areal på størrelse med Jylland blandt verdens største og mest berømte naturreservater.

Mpala Safari Lodge forener på elegant vis luksuriøse omgivelser med det vilde Afrika. De danske ejere har selv stået for opførelsen, med store krav til kvalitet og hygiejne, målrettet specielt til kvalitetsbevidste g\'e6ster fra Skandinavien. Mpala Safari Lodge ligger smukt ved floden Olifants River, midt i Sydafrikas uberørte natur, der fremstår præcis sådan som Afrika har set ud i tusinder af år. Her og på de mange udflugter kan du opleve det pægtige dyre- og fugleliv og den farvestrålende kulturrigdom, som området byder på.

På Mpala bor man i store og komfortable dobbeltværelser. Alle værelser har privat bad og toilet, loftsvifte, aircondition, telefon, panoramavinduer og udgang til stor veranda med smuk udsigt til floden. Et stort myggenet danner en romantisk himmelseng og giver rummet en hyggelig atmosfære. Der er tre ens gæstehuse hver med 2 dobbeltværelser og veranda med udsigt til floden. Indretningen er luksuriøs og stilfuld. Gæstehusene, der er forskelligt placeret i Mpalas store park, giver dig mulighed for at vælge den komfort. du ønsker. Det ene hus ligger tæt ved hovedhus og swimmingpool og er perfekt, hvis du foretrækker at have det hele lige ved hånden. De to andre huse ligger lidt mere diskret små 100 meter derfra. Uanset hvor du bor, vil du ikke føle dig forstyrret af stor aktivitet, netop fordi antallet af gæster på Mpala Safari Lodge er eksklusivt begrænset til 12 personer på samme tid.

Main House er rammen om hyggelige middage og fredfyldte morgenmåltider på terrassen med udsigt over floden. Det er også her, man kan slappe af med en drink i loungen, mens ilden knitrer i pejsen, eller man kan læne sig tilbage i Zebrastuen med en god bog fra biblioteket. I souvenirshoppen kan man finde afrikansk kunsthåndværk og smykker, Mpalas kollektion af safaribeklædning som khaki skjorter, fleecetrøjer, hatte og kasketter, samt daglige fornødenheder som f.eks. solcreme, myggebalsam, personlig hygiejne, film og batterier m.m. Main House udstråler den eksklusivitet og atmosfære, der karakteriserer hele Mpala Safari Lodge. Der er højt til loftet, og midt i rummet stråler en stor lysekrone majestætisk ved siden af træstammen, der med et elegant rustikt præg understøtter taget.