Loading…

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge ligger i det nordøstlige Sydafrika i naturreservatet Greater Kruger Park. Mpala Safari Lodge forener på elegant vis luksuriøse omgivelser med det vilde Afrika. De danske ejere har selv stået for opførelsen, med store krav til kvalitet og hygiejne, målrettet specielt til kvalitetsbevidste gæster fra Skandinavien. Mpala Safari Lodge har en unik beliggenhed lige ved Olifants River, midt i Sydafrikas uberørte natur. Her får I muligheden for at komme helt tæt på det prægtige dyre- og fugleliv, som området byder på.

På Mpala bor man i store og komfortable dobbeltværelser. Alle værelser har privat bad og toilet, aircondition, panoramavinduer og udgang til stor veranda med smuk udsigt til floden. Et stort myggenet danner en romantisk himmelseng og giver rummet en hyggelig atmosfære. Antallet af gæster er eksklusivt begrænset til 12 ad gangen, hvilket giver en helt særlig ro, så I helt uforstyrret kan nyde den fantastiske natur.

Samlet set byder Mpala Safari Lodge på et fantastisk ophold med spændende udflugter, eventyrlige middage og fredfyldte morgenmåltider på terrassen med udsigt over floden. Udenfor kan du høre lyden af de vilde dyr og fugle og den svage rislen af floden. I Main House kan man slappe af med en drink i loungen, mens ilden knitrer i pejsen – eller I kan læne jer tilbage i Zebrastuen med en god bog fra biblioteket.

Ønsker du at bo på det danskejede Mpala lodge, se vores rejse HER