Loading…

I kongernes fodspor

Kongeriget Thailand er rig på historie og kultur, som udforskes på denne rejse. Thailands nuværende hovedstad, Bangkok, udforskes med skytrain, tuk-tuk og flodbåd, og turen til den tidligere hovedstad Ayutthaya foregår med båd. Fra Ayutthaya går turen til Suhkothai, som også engang har været hovedstad og videre til en af Thailands hyggeligste byer, Chiang Mai, hvor der er indlagt flere tempelbesøg. Fra Chiang Mai flyver I til Phuket for at få nogle dage med ren afslapning på et af områdets bedste strandresorts.

Vi har tænkt over overnatningerne på denne tur. Det betyder ikke, at I kun bor på luksushoteller. Tværtimod har vi forsøgt at blande hotellerne, så I både får ægte thailandsk luksus, boutique-stil, beliggenhed og charme. Turen kan naturligvis laves med andre hoteller, såfremt I ønsker det - bare kontakt os, så regner vi en pris på det!

Dag 1: Ankomst til Bangkok og transport til hotellet
Dag 2: Bangkok med skytrain, tuk-tuk og flodbåd
Dag 3: På egen hånd i Bangkok
Dag 4: Fra Bangkok til Ayuttahaya med båd
Dag 5: Ayutthayas ruiner
Dag 6: Transport fra Ayutthaya til Phitsanulok
Dag 7: Fra Phitsanulok via Sukhothai til Chiang Mai
Dag 8: Halvdagstur til Doi Suthep
Dag 9: På egen hånd i Chiang Mai
Dag 10: Med fly fra Chiang Mai til Phuket
Dag 11-13: Afslapning ved stranden
Dag 14: Afrejse fra Phuket

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Bangkok og transport til hotellet
2 Bangkok med skytrain, flodbåd og tuk-tuk
3 På egen hånd i Bangkok
4 Fra Bangkok til Ayuttahaya med båd
5 Oplev Ayutthayas ruiner
6 Transport fra Ayutthaya til Phitsanulok
7 Phitsanulok via Sukhothai til Chiang Mai
8 Halvdagstur til Doi Suthep
9 På egen hånd i Chiang Mai
10 Med fly fra Chiang Mai til Phuket
11 Dagen er fri til oplevelser i Phuket
12 Dagen er fri til oplevelser i Phuket
13 Dagen er fri til oplevelser i Phuket
14 Afrejse Phuket

Dag 1 : Ankomst til Bangkok og transport til hotellet

Ved ankomsten til Bangkok bliver I mødt af vores lokale agent i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

I har tre overnatninger på et godt turistklasse hotel med en central beliggenhed. Resten af dagen er til fri disposition til at finde jer til rette i Bangkok.

Dag 2 : Bangkok med skytrain, flodbåd og tuk-tuk

Denne dagsudflugt er rigtig god for jer, der aldrig har været i Bangkok før og gerne vil se byens højdepunkter i selskab med en dygtig guide. I løbet af dagen kommer I til at bruge de mange forskellige transportmidler, der findes i byen. Man kører nemlig både med Skytrain, tuk-tuk OG sejler på floden. En perfekt introduktion til Bangkok!

Dagen starter med skytrain til molen, hvor I med båd sejler til Tha Tien Pier. Herfra skal I til Wat Pho, der er hjem for mere end tusind Buddha billeder og en af landets største Buddha statuer; the Reclining Buddha. Efterfølgende besøger I Wat Phra Kaew, der er et af de mest respekterede templer i Thailand. I forstætter til Grand Palace og Amulet Market, inden I med tuk-tuk besøger Wat Saket og går på det gyldne bjerg, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Bangkok. Dagens sidste seværdighed er Jim Thompson's hus, som er en af de smukkeste træbygninger i hele Bangkok. Jim Thompson blev rig på thaisilke - men forsvandt sporløst i Malaysias jungle tilbage i 1967.

Dag 3 : På egen hånd i Bangkok

Dagen er til fri disposition til at udforske Bangkok. Det er muligt at tilkøbe flere udflugter, såfremt I hellere vil på opdagelse sammen med en lokal guide.

Dag 4 : Fra Bangkok til Ayuttahaya med båd

Godt 90 km nord for Bangkok ligger den tidligere hovedstad, Ayutthaya. Man kan køre herop - men det er langt mere afslappende at sejle hertil. Fra Bangkok afgår skibet mod nord. Turen tager godt 4 timer, og det er en perfekt måde at forlade Bangkok på. Hav kameraet klar, når båden sejler forbi Wat Arun, som nok er Thailands mest fotograferede tempel. Chao Phraya floden er et vigtigt omdrejningspunkt for hele byen, og her er altid en masse trafik. Færger, handelsskibe, små speedbåde og endnu mindre joller, som sejler rundt mellem hinanden. Det er bare at læne sig tilbage i sædet og nyde synet af det hektiske liv, som langsomt glider forbi. Der serveres en skøn frokost ombord, inden båden lægger til kajen og I kører det sidste stykke til Ayutthaya.

Her tjekker I ind på det meget hyggelige, lille hotel, Iudia, som ligger centralt i Ayutthaya - lige overfor Ayutthaya World Heritage Park. Selve bymidten er kun en kort tuk-tuk tur væk, og hotellet har ligeledes cykler, man kan låne. Hele hotellet og alle værelserne er hyggelige og rummelige og alle smukt dekoreret med træ og skulpturer. Her kan man nemt tilbringe et par dage med bare at betragte livet og de smukke ruiner fra hotellets dejlige pool.

Dag 5 : Oplev Ayutthayas ruiner

I dag vil I lære om de mange templer i Ayutthaya. Første stop er ved først Wat Chai Wattanaram, som blev bygget i 1630 af Kong Prasat Thong, som et mindesmærke over moderens residens i området. Herefter fortsætter I på cykel til Wat Phra Mongkhon Bophit, hvor der findes en Buddha i bronze. Dagen indeholder også besøg ved både Wat Pra Sri Sanphet og Wat Mahathat - alt imens jeres guide fortæller om byens interessante historie og om dens konger og templer. Sidste stop på ruten er Wat Yai Chai Mongkhon. I løbet af dagen vil der være et stop, hvor I kan fylde energidepoterne op med en god frokost.

Dag 6 : Transport fra Ayutthaya til Phitsanulok

Der er transport fra Ayutthaya til Phitsanuloke, som er en af de ældste byer i Thailand. På vejen er der et stop ved Lopburi. I Lopburi besøger I Prang Sam Yod, der er et helligt Khmer sted. I vil også se det historiske og massive hindu-fristed, San Phra Kan, inden turen fortsætter til jeres hotel i Phitsanulok.

Dag 7 : Phitsanulok via Sukhothai til Chiang Mai

Fra Phitsanulok er der godt en times kørsel til Sukhothai. Her venter en halvdagstur til Sukhothai Historical Park, som er på UNESCO's liste over bevaringsværdig kultur. Her er store Buddha-statuer, templeruiner og resterne af enorme paladser.

Fra Sukhothai går turen videre mod Chiang Mai, hvor I har tre overnatninger på det pragtfulde Tamarind Village.

Dag 8 : Halvdagstur til Doi Suthep

Doi Suthep er nok det mest imponerende af Chiang Mais mere end 300 templer. Doi betyder "bjerg", og templet ligger da også usandsynligt smukt i bjergene lige udenfor Chiang Mai og herfra er der den smukkest tænkelig udsigt mod byen nedenunder. Turen herop foregår af stejle bjergveje omgivet af frodig vegetation - det sidste stykke skal man gå op ad en lang trappe smukt flankeret af en dragelignende-statue (der er dog også en kabelbane, der går op til templet). Nyd roen ved templet - især den store forgyldte stupa trækker mange ivrige fotografer til. Hvis man går lidt afsides, kan man sagtens være heldig at falde i snak med en munk - måske I endda bliver velsignet.

Dag 9 : På egen hånd i Chiang Mai

Dagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe flere udflugter, såfremt I hellere vil på opdagelse sammen med en lokal guide.

Dag 10 : Med fly fra Chiang Mai til Phuket

Der er afrejse med fly fra Chiang Mai til Phuket. Ved ankomsten til lufthavnen i Phuket bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har 4 overnatninger på det fem-stjernede Twinpalms Resort, Phuket, som er beliggende ved en af Phukets absolut bedste strande.

Bemærk: rejser man om sommeren, bør badeferien i stedet ligge på Koh Samui. Ring til os, så finder vi det perfekte sted!

Dag 11 : Dagen er fri til oplevelser i Phuket

Dagen er fri til oplevelser i Phuket. Hotellet kan være behjælpelig med tilkøb af udflugter.

Dag 12 : Dagen er fri til oplevelser i Phuket

Dagen er fri til oplevelser i Phuket. Hotellet kan være behjælpelig med tilkøb af udflugter.

Dag 13 : Dagen er fri til oplevelser i Phuket

Dagen er fri til oplevelser i Phuket. Hotellet kan være behjælpelig med tilkøb af udflugter.

Dag 14 : Afrejse Phuket

Der er transport fra hotellet til lufthavnen i Phuket, hvorfra hjemrejsen begyndes.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 13.378,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Transport fra lufthavn til hotel i Bangkok
* 3 nætter på godt turistklasse hotel i Bangkok inkl. morgenmad
* Heldagstur: Bangkok med tuk-tuk, taxa, flodbåd og Skytrain
* Transport fra fra Bangkok til Ayutthaya, inkl. frokost
* 2 nætter på Hotel Iudia, Ayutthaya, inkl. morgenmad
* Udflugt til Ayutthayas ruiner, inkl. frokost
* Transport fra Ayutthaya til Phitsanulok, inkl. frokost
* 1 nat på turistklassehotel i Phitsanulok, inkl. morgenmad
* Transport til Sukhothai
* Besøg ved Sukhothai Historical Park og transport videre til Chiang Mai, inkl. frokost
* 3 nætter på Tamarind Village, Chiang Mai, inkl. morgenmad
* Halvdagstur til Doi Suthep, Chiang Mai
* Transport fra hotel til lufthavn i Chiang Mai
* Transport fra lufthavn til hotel i Phuket
* 4 nætter på Twinpalms, Phuket, inkl. morgenmad
* Transport fra hotel til lufthavn i Phuket

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske flybilletter
* Måltider ikke nævnt i programmet
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Andre rejseforslag

Bangkok, Koh Chang & Koh Kood

Efter tre dage i Bangkok går turen til Koh Chang og Koh Kood - oplev det ægte Thailand og kom helt n…

Familieferie i Thailand

Denne rundrejse er specielt sammensat til familier, der ønsker masser af spændende aktivitetsmulighe…

Thailand og Cambodia - det kendte og det ukendte

Måske har I tidligere været i Thailand og ønsker "krydderi" på den næste rejse. Måske vil I bare opl…