FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 13.695,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

I kongernes fodspor, Thailand

Kongeriget Thailand er rig på historie og kultur, som udforskes på denne rejse. Thailands nuværende hovedstad, Bangkoks udforskes med tuk-tuk, taxa, flodbåd og Skytrain, og turen til den tidligere hovedstad Ayutthaya foregår med båd. Fra Ayutthaya går turen til Suhkothai, som også engang har været hovedstad og videre til en af Thailands hyggeligste byer, Chiang Mai. Her er det indlagt flere tempelbesøg, og I skal også møde en munk. Fra Chiang Mai flyver I til Phuket, hvor der venter 4 dages skøn, 5-stjernet afslapning på et af Phukets bedste strandresorts.

Vi har tænkt over overnatningerne på denne tur. Det betyder ikke, at I kun bor på luksushoteller. Tværtimod har vi forsøgt at blande hotellerne, så I både får ægte thailandsk luksus, boutique-stil, beliggenhed og charme. Turen kan naturligvis laves med andre hoteller, såfrem I ønsker det - bare kontakt os, så regner vi en pris på det!

Dag 1: Ankomst til Bangkok og transport til hotellet
Dag 2: Bangkok med tuk-tuk, taxa, flodbåd og Skytrain
Dag 3: På egen hånd i Bangkok
Dag 4: Fra Bangkok til Ayuttahaya med båd
Dag 5: Colours of Ayutthaya by Bike
Dag 6: Transport fra Ayutthaya til Phitsanuloke
Dag 7: Fra Phitsanuloke via Sukhothai til Chiang Mai
Dag 8: Halvdagstur til Doi Suthep
Dag 9: Mød en munk
Dag 10: Med fly fra Chiang Mai til Phuket
Dag 11-13: Afslapning ved stranden
Dag 14: Afrejse fra Phuket

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 13.695,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* Transport fra lufthavn til hotel i Bangkok
* 3 nætter på godt turistklasse hotel i Bangkok inkl. morgenmad
* Heldagstur: Bangkok med tuk-tuk, taxa, flodbåd og Skytrain
* Bådtur fra Bangkok til BangPa In og videre med bil til Ayutthaya, inkl. frokost
* 2 nætter på Hotel Iudia, Ayutthaya inkl. morgenmad
* Heldags guidet cykeltur ved Ayutthaya
* Transport fra Ayutthaya til Phitsanuloke inkl. frokost
* 1 nat på turistklassehotel i Phitsanulok inkl. morgenmad
* Transport til Sukhothai
* Besøg ved Sukhothai Historical Park og transport videre til Chiang Mai inkl. frokost
* 3 nætter på Tamarind Village, Chiang Mai inkl. morgenmad
* Halvdagstur til Doi Suthep, Chiang Mai
* Mød en munk i Chiang Mai
* Transport fra hotel til lufthavn i Chiang Mai
* Transport fra lufthavn til hotel på Phuket
* 4 nætter på The Surin Phuket, inkl. morgenmad
* Transport fra hotel til lufthavn på Phuket

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse


Ikke inkluderet:* Oversøiske flybilletter
* Måltider ikke nævnt i programmet
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst til Bangkok og transport til hotellet

Ved ankomsten til Bangkok bliver I mødt af vores lokale agent i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

I har tre overnatninger på et godt turistklasse hotel med en central beliggenhed. Resten af dagen er til fri disposition til at finde jer til rette i Bangkok.

Dag 2 : Bangkok med tuk-tuk, taxa, flodbåd og Skytrain

Denne heldagstur er rigtig god for jer, som aldrig har været i Bangkok før og gerne vil se alle højdepunkterne i selskab med en dygtig guide - men på en måde, hvor man bagefter selv kan benytte byens mange transportmidler. Man kører nemlig både med Skytrain, tuk-tuk, taxa OG sejler på Chao Phraya floden. En perfekt introduktion til Bangkok! Dagen begynder med et besøg ved Jim Thompson's hus, som er en af de smukkeste træbygninger i hele Bangkok. Jim Thomson blev rig på thaisilke - men forsvandt sporløst i Malaysias jungle tilbage i 1967. Med skytrain kører man herefter til Thaksin-molen, hvorfra man hopper ombord på en lokal flodbåd. Flodsejladsen slutter ved Tha Chang-molen, hvorfra man nemt kan gå til Grand Palace, der naturligvis besøges. Herfra er der kun en kort tuktuk tur til Wat Po, hvor den mægtige liggende Buddha findes. Turen tilbage til hotellet foregår med taxa.

Dag 3 : På egen hånd i Bangkok

Dagen er til fri disposition til at udforske Bangkok. Det er muligt at tilkøbe flere udflugter, såfremt I helst vil på opdagelse sammen med en lokal guide.

Dag 4 : Fra Bangkok til Ayuttahaya med båd

Godt 90 km nord for Bangkok ligger den tidligere hovedstad, Ayutthaya. Man kan køre herop - men det er langt mere afslappende at sejle hertil. Fra Bangkok afgår skibet mod nord. Turen tager godt 4 timer, og det er en perfekt måde at forlade Bangkok på. Hav kameraet klar, når båden sejler forbi Wat Arun, som nok er Thailands mest fotograferede tempel. Chao Phraya floden er et vigtigt omdrejningspunkt for hele byen, og her er altid en masse trafik. Færger, handelsskibe, små speedbåde og endnu mindre joller, som sejler rundt mellem hinanden. Det er bare at læne sig tilbage i sædet og nyde synet af det hektiske liv, som langsomt glider forbi. Der serveres en skøn frokost ombord, inden båden lægger til kajen og I kører det sidste stykke til Ayutthaya.

Her tjekker I ind på det meget hyggelige, lille hotel, Iudia, som ligger centralt i Ayutthaya - lige overfor Ayutthaya World Heritage Park. Selve bymidten er kun en kort tuk-tuk tur væk, og hotellet har ligeledes cykler, man kan låne. Hele hotellet og alle værelserne er hyggelige og rummelige og alle smukt dekoreret med træ og skulpturer. Her kan man nemt tilbringe et par dage med bare at betragte livet og de smukke ruiner fra hotellets dejlige pool.

Dag 5 : Oplev Ayutthaya på cykel

Den bedste måde, at opleve Ayutthaya på, er på cykel. Afstandene er relativt korte, og på en cykel kommer du meget tættere på byen og dens befolkning. På denne dagstur besøger man først en lokal skole (hvis cykelturen foregår på en skoledag). Turen foregår i et roligt tempo, så alle kan være med, og det er skønt at cykle langs grønne rismarker og gennem små lokale kvarterer, hvor børnene leger og kvinderne vasker tøj. Efter frokost er det tid til at udforske ruinerne ved Thailands tidligere hovedstad - husk god plads på kameraet - her er mange virkeligt gode motiver! Dagen slutter tilbage på hotellet sidst på dagen.

Dag 6 : Transport fra Ayutthaya til Phitsanuloke

Der er transport fra Ayutthaya til Phitsanuloke, som er en af de ældste byer i Thailand. Undervejs besøger man Uthai Thani, som er en lille by, der ikke ofte får besøg af turister. Det lokale tempel er utrolig flot! Phitsanuloke er en af Thailands ældste byer og var - i en ganske kort periode - faktisk også hovedstad i Thailand. Der er en enkelt overnatning i Phitsanuloke.

Dag 7 : Phitsanuloke via Sukhothai til Chiang Mai

Fra Phitsanuloke er der godt en times kørsel til Sukhothai. Her venter en halvdagstur til Sukhothai Historical Park, som er på UNESCO's liste over bevaringsværdig kultur. Her er store Buddha-statuer, templeruiner og resterne af enorme paladser.

Fra Sukhothai går turen videre mod Chiang Mai, hvor I har tre overnatninger på det pragtfulde Tamarind Village.

Dag 8 : Halvdagstur til Doi Suthep

Doi Suthep er nok det mest imponerende af Chiang Mais mere end 300 templer. Doi betyder "bjerg", og templet ligger da også usandsynligt smukt i bjergene lige udenfor Chiang Mai og herfra er der den smukkest tænkelig udsigt mod byen nedenunder. Turen herop foregår af stejle bjergveje omgivet af frodig vegetation - det sidste stykke skal man gå op ad en lang trappe smukt flankeret af en dragelignende-statue (der er dog også en kabelbane, der går op til templet). Nyd roen ved templet - især den store forgyldte stupa trækker mange ivrige fotografer til. Hvis man går lidt afsides, kan man sagtens være heldig at falde i snak med en munk - måske I endda bliver velsignet.

Dag 9 : Mød en munk

Formiddagen er til rådighed. Om eftermiddagen er der mulighed for at møde en munk.

Denne korte halvdagstur er for jer, som gerne vil møde en buddhistisk munk og blive lidt klogere på buddhismen. I bliver hentet på hotellet og kørt til et af Chiang Mais mest berømte templer, hvor dagens "munke-snak" finder sted. Her er der rig mulighed til at spørge ind til buddhismen og hvordan der er at leve som munk. Man kan sagtens være heldig at møde en snaksaglig munk på et helt almindeligt besøg i et tempel - men på turen her er der altså garanti for en engelsktalende munk, som gerne vil dele ud af sin visdom.

Dag 10 : Med fly fra Chiang Mai til Phuket

Der er afrejse med fly fra Chiang Mai til Phuket. Ved ankomsten til lufthavnen i Phuket bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har 4 overnatninger på det fem-stjernede The Surin, Phuket, som er beliggende ved en af Phukets absolut bedste strande.

Bemærk: rejser man om sommeren bør badeferien istedet ligge på Koh Samui. Ring til os, så finder vi det perfekte sted!

Dag 11 : Dagen er fri til oplevelser i Phuket

Dagen er fri til oplevelser i Phuket. Hotellet kan være behjælpelig med tilkøb af udflugter.

Dag 12 : Dagen er fri til oplevelser i Phuket

Dagen er fri til oplevelser i Phuket. Hotellet kan være behjælpelig med tilkøb af udflugter.

Dag 13 : Dagen er fri til oplevelser i Phuket

Dagen er fri til oplevelser i Phuket. Hotellet kan være behjælpelig med tilkøb af udflugter.

Dag 14 : Afrejse Phuket

Der er transport fra hotellet til lufthavnen i Phuket, hvorfra hjemrejsen begyndes.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.