Loading…

Caribisk badeferie på Guadeloupe - Grande Terre

Guadeloupe ligger i ’De Små Antiller’ og består af seks øer. Øen kaldes også sommerfugleøen, da hovedøerne Basse-Terre og Grande Terre, der kun ligger 50 meter fra hinanden, ligner en sommerfugl på verdenskortet - hvis man kigger godt efter. Guadeloupe er en rigtig caribisk perle. Varmen ligger konstant på 27-28 grader – både i luften og i vandet. Palmerne blafrer forførende i den blide brise, folkene er utrolig søde og maden er farverig og velsmagende. Havet omkring Guadeloupe er også helt fantastisk. Her kan I opleve delfiner og koralrev og snorkle blandt massevis af farverige fisk.

Øen Grande Terre er den tørre side af Guadeloupe. Søger du smukke, kridhvide strande, så er det stedet for dig. Og det er selvfølgelig muligt at køre på udflugt til Basse Terre.

Vi giver jer her tre bud på forskellige hoteller på Grande Terre - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

Lejligheder i Residence Turquoise
Med udsigt over havet har Residence Turquiose en god beliggenhed på Grande Terre. Lejlighedshotellet er hyggeligt og afdæmpet indrettet. Lejlighedernes små tekøkkener gør, at man har muligheden for selv at tilberede måltider, så man ikke behøver at gå ud at spise hver gang.

Canella Beach Hotel
Fra Canella Beach Hotel har gæster kort afstand til mange smukke strande! Det er også fra denne side af Guadeloupe, man tager færgen til de to dejlige øer Marie-Galante og Les Saintes.
Hotellet ligger direkte ned til sin egen private strand i byen Le Gosier, hvor der er mange restauranter og flere indkøbsmuligheder. Det er et fint turistklasse hotel, hvor alle værelser har tekøkken med køleskab. Derudover har de fleste studio-lejligheder enten balkon eller terrasse med udsigt til havet. På hotellet er der udendørs pool, børnepool, to restauranter og en bar. Under 2 kilometer derfra ligger Plage de Gosier, og under 10 kilometer væk ligger Place de la Victoire, Skt. Peter og Skt. Pauls Basilika ligger. Morgenmad er inkluderet i opholdet.

Auberge de la Vieille Tour
Auberge de la Vieille Tour ligger i et hyggeligt område helt ned til stranden på den sydlige kyst af Grande-Terre. Bygningen var oprindeligt en gammel vindmølle fra det 18. århundrede, men i dag er vindmøllen lavet om til et hotel, som også består af swimmingpool, restaurant og bar. Fra det ældre men hyggelige hotel kan man nyde en smuk udsigt til det turkisblå caribiske hav. Værelserne er individuelt indrettede men alle med balkon, hvorfra der ligeledes er en smuk udsigt til havet. Hotellet er et godt valg for jer, der vil have den bedste beliggenhed, men som går knap så meget op i pomp og pragt.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 9.820,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Fly København-Guadeloupe t/r
* 9 nætter i egen lejlighed i Residence Turquoise
* 9 dages billeje (Toyota Yaris 2dr eller lignende)

Det er naturligvis muligt at vælge andre hoteller:

Canella Beach Hotel
Pris pr. person fra kr. 12.170,-

Auberge de la Vieille Tour (inkl. morgenmad)
Pris pr. person fra kr. 16.315,-

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer
* Lokale skatter, der afregnes på hotellet

14771 070220 AT

Andre rejseforslag

Experience Guadeloupe

Rejs til Guadeloupe og oplev Grande-Terre og Basse-Terre samt de omkringliggende små øer i det carib…

Guadeloupe & Martinique

Oplev to øer i Caribien, der får dig til at føle som om, du er landet i paradis - Guadeloupe og Mart…

Caribisk badeferie på Guadeloupe - Basse Terre

Tag med til Basse Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en ø…