FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Canella Beach Hotel, Le Gosier - Guadeloupe

Canella Beach Hotel er beliggende på Grande-Terre, der også er kendt som Guadeloupes tørre side. Her har gæster kort afstand til mange smukke strande! Det er også fra denne side af Guadeloupe, man tager færgen til de to dejlige øer Marie-Galante og Les Saintes.

Hotellet ligger direkte ned til sin egen private strand i byen Le Gosier, hvor der er mange restauranter og flere indkøbsmuligheder. Det er et fint turistklasse hotel, hvor alle værelser har tekøkken med køleskab. Derudover har de fleste studio-lejligheder enten balkon eller terrasse med udsigt til havet. På hotellet er der udendørs pool, børnepool, to restauranter og en bar. Under 2 kilometer derfra ligger Plage de Gosier, og under 10 kilometer væk ligger Place de la Victoire, Skt. Peter og Skt. Pauls Basilika ligger. Morgenmad er inkluderet i opholdet.

Turistklasse hotel
Caribisk badeferie på Guadeloupe - Grande Terre
Varighed: 10 dage/ 9 nætter
Priser fra: kr. 9.820,00
Tag med til Grande Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en ø i Caribien krydret med det bedste fra fransk kultur. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!
Guadeloupe & Martinique
Varighed: 13 dage/ 12 nætter
Priser fra: kr. 13.254,00
Oplev to øer i Caribien, der får dig til at føle som om, du er landet i paradis - Guadeloupe og Martinique. PRISEN ER INKL. FLY & BILLEJE
Kør-selv på Guadeloupe
Varighed: 11 dage/ 10 nætter
Priser fra: kr. 10.625,00
Tag på kør-selv-ferie i Guadeloupe og oplev alle hjørner og afkroge af den fascinerende og alsidige caribiske ø. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!