Loading…

Oplev Amazonas Junglen 5D/4N

Rejs med ind i Perus Amazonas regnskov og fald i søvn til summen af dyrelivet lige på den anden side af værelsesdørene! Jungleopholdet er inklusiv helpension på hotellets skønne restaurant, hvor I smager på delikate lokale retter. Med maverne fulde drager i dagligt ud på spændende udflugter i regnskoven, med hotellets kompetente guider. Her får man en unik oplevelse af videnskabelig øko-turisme i et af de rigeste naturområder af slagsen.

Dag 1:
Velkomst i Puerto Maldonado. Besøg Inkaterra Butterfly House nær lufthavnen. Landtransfer til båden, hvorefter man sejler ca. 45 minutter langs Madre de Dios floden og ankommer til Inkaterra Reserva Amazonica Lodge. Først er der velkomstdrink og briefing om opholdet. Derefter kan man pakke ud I sin bungalow og få en tiltrængt frokost og siesta. Efter en kop te er der en guidet tur ad stisystemet omkring skoven. Når mørket falder på er der en bådtur på floden. Eftermiddagen byder på cocktails efterfulgt af aftensmad, hvorefter man kan gå til ro når man føler behov.

Dag 2:
Morgenmadsbuffet fra kl 05.30 og et par timer frem. Bagefter er der udflugt til Sandoval søen i Tambopata National Reservatet. Tilbage til lodget til frokost, hvorefter der er mulighed for canopy walk i trætoppene. Tilbage i lodget er der aftensmad, forelæsning og hyggeligt samvær.

Dag 3:
I dag er der efter morgenmaden udflugt til Gamitana Creek, 45 minutes i båd fra Inkaterra lodge. På Gamitana gården er der frokost samt en kort guidet tur for at se hvordan jorden dyrkes af familien her. Eftermiddagen er fri på lodget, der er mulighed for en behandling i den dejlige Spa mod ekstra betaling.

Dag 4:
Efter mortgenmaden går dagens tur til Hacienda Concepcion. I den botaniske have er der ikke mindre end 200 planter fra regnskove, og indianerne der har gården vil fortælle lidt om hvordan man udnytter se traditionelle planter til f.eks. medicinsk brug.
Næste stop er 30 min kanotur gennem en lagune for at se på stedet specielle dfuyreliv, der bl.a. her omfatter skildpadder, store oddere. Turen slutter tilbage på Conception Educational Research Facility, hvor en udstilling, tilrettelagt af National Geographic Society, fortæller om Madre de Dios regionen.

Dag 5:
Efter morgenmaden er der igen en 45 minutters bådtur til Puerto Maldonado, hvorfra turen igen går tilbage.

Vi tilbyder junglelodges af forskellige standarter, med forslag både til eventyreren på budget og luksusdyret – samt dem imellem. I netop denne pakke overnatter I på det luksuriøse firestjernet Reserva Amazonica, der er smukt beliggende ved flodbredden i naturreservatet Tambopata i hjertet af Amazon bassinet.