Loading…

Magic Of The Lakes 4D/3n

Oplev Sølandets magi på denne fire dages tur med overnatning i Puerto Varas.

Dag 1: Puerto Montt - Puerto Varas
Ved ankomst til Puerto Montt lufthavn bliver I modtaget af vores lokale guide, som sørger for transport til Puerto Varas, rosernes by. Byen er beliggende ved bredden af søen Llanquihue, som er Chiles største sø. Her er det muligt st spadser en tur og nyde den smukke udsigt til vulkanerne, Osorno og Calbuco samt den livlige strand (i sommermånederne). Overnatning i Puerto Varas.

Dag 2: Peulla
Efter morgenmaden går turen langs bredden af Llanquihue søen forbi adskillige strande og Ensenada og Petrohué til nationalparken Vicente Pérez Rosales. Det er muligt at tage på udflugt til det berømte Petrohué vandfald med dets smaragd farvede vand (valgfrit). Derefter fortsætter turen til Petrohué, hvor katamaranen ligger klar til at sejle over den smukke sø Todos los Santos til Peulla. Det vil være muligt at købe frokost på Hotel Peulla og/eller vandre til det nærliggende vandfald. Herefter returneres der til Puerto Varas, hvor der er endnu en overnatning,

Dag 3: Chiloé Island
Efter morgenmaden køres der til Pargua, hvor man krydser Chacao kanalen med færge over til Chiloé øen. Programmet her afhænger af årstiden:

Marts - december: Efter ankomst til Chiloé øen følger man grusvejen, hvor man passerer små landbrug og oprindelige skove tæt ved kysten. Besøg byen Caulin, som primært består af lokale fiskermænd og østers farmere. Det er et godt sted at nyde lækre skaldyr (valgfrit). Derefter fortsætter turen til byen Ancud, som er berømt for sit traditionelle marked med skaldyr og håndværk. Der er besøg i det lokale museum og San Antonio fortet inden turen går tilbage til Puerto Varas.
Januar - februar: Turen starter med et besøg ved Ancud, hvorefter man rejser langs den Panamerikanske hovedvej. Første stop er i Castro, som er berømt for sine huse på pæle og San Francisco kirken, som er bygget af lokalt træ. Derefter fortsætter man til Dalcahue, som har et farverigt marked åbent om søndagen og en typisk kirke bygget i Chiloé stil i 1858. Turen slutter igen i Puerto Varas.

Dag 4: Puerto Varas - Puerto Montt
Med morgenmad er det tid til at tage til Puerto Montt, hvor der venter en kort byrundtur forbi det livlige fiskemarked i Angelmó, inden turen går til lufthavnen i Puerto Montt.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.