Loading…

Rio Dulce

Byen med samme navn som floden, ligger ved udmundingen af floden i den østlige ende af Lago Izamal. Den kaldes også Fronteras. Her finder man et godt udvalg af hoteller, restauranter, butikker mm., som gør byen til de fleste turisters udgangspunkt for ture i omegnen.

Castillo de San Felipe
Spansk fæstning på bredden af Rio Dulce, hvor den flyder ud af Lago Izabal. Et af de få levn fra kolonitiden, der er tilbage i området. Bygget i 1652 for at hindre adgang til søen og for at forsvare skibe mod hyppige overfald af pirater. Smukt restaureret, midt i junglen, flot stenkonstruktion og kanoner, der peger ud i floden.

Los Siete Altares
Vandfald midt i junglen, hvor de besøgende kan klatre op på store klipper og svømme under vandfaldene.

Puerto Barrios
Byen har moderne havnefaciliteter og ligger belejligt som et godt handelscentrum. Guatemalas største frizone ligger her, og der sejler både ud til turistattraktionen Rio Dulce. Dog ikke en specielt køn eller attraktiv by.

Quiriguá
Arkæologisk seværdighed fra mayakulturen, formentlig en vasalstat til Copán i Honduras i den klassiske mayaperiode. Flere udsmykkede bygningsværker, dækket med hieroglyffer og udskårne relieffer, afspejler mayaernes kunst når den er bedst. Her finder man desuden nogle usædvanligt høje steler, en af dem er 11 meter høj, udhugget i ét stykke sten og den vejer 65 tons. Ligger ca. 4 timer fra Guatemala by. For at komme dertil, tag hovedvejen til Puerto Barrios.

Udvalgte hoteller i Rio Dulce

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere