Loading…

Punta Islita

Beliggende i junglen, hævet over den smukke Stillehavskyst, finder man Punta Islita og de nærliggende landsby. Her er solskin, smukke solnedgange og lækre strande. Punta Islita er derfor en perfekt destination, hvis man søger en rolig badeferie.

Udover de naturlige, gyldne strande er Punta Islita en hyggelig, lille by, der har et spændende kunstmiljæ og et fint, lokalt kunstmuseum. Et klokketårn og en charmerende, hvid kirke fylder byens centrale plads.

Punta Islita er beliggende i Guanacaste provinsen på Costa Ricas Nicoya halvø. Det er ikke kun stranden, men også det omkringliggende område, der er smukt. En snoet klippeveje giver betagende udsigter over vandet, når man kører mod den lille by. Ikke langt fra stranden og byen er der et mangrove område, hvor besøgende har gode chancer for at se havskildpadder. Der er også gode muligheder for vandring. Spændende stier leder vandrende ind mellem bjergene og igennem den frodige skov. På stierne er der god chance for at opleve forskellige dyr, for eksempel aber.

Udvalgte hoteller i Punta Islita

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere