Loading…

Saint-Pierre

Saint-Pierre, er den sydlige ø's største by og på trods af dette rummer den charmen fra alt det bedste som øen har at byde på.
Byen er nærmest delt i 2 af byens havn. Mod syd finder man den koloniale by med den smukke kreolske huse malede i pastelfarver, og længst nede mod vandet finder man en lille sandstrand, som får hele følelsen af at være på stedet til at føle sig i en lille by ved Cote de Sur i Frankrig. Der er ikke nogen store hoteller i denne del af byen.
Gå ud på molen og beundre nogle af de store yachts, men gem ikke at se dig tilbage mod toppen af øen, og slugten der fører ind til Celaos.
Lang vandet i den nordlige bydel løber der en Avenue og lang denne ligger huse og hoteller. Først næsten ude af byen så kan man også finde bygninger på vandsiden. Der er noget Nice over byen, men den palme beplantede midterrabat, og de kafeer, casinoer og butikker. >Strande er bred, men grovkornet af koraller, men blot et skridt ude i lagunen, så har man noget af det bedste snorkling på kysten.

Udvalgte hoteller i Saint-Pierre (1)

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere