Loading…

Chobe Princess

Chobe nationalparken i Botswana opleves i virkeligheden bedst fra vandsiden. På et flodcruise på den mægtige Chobe River kan du sidde i ro og mag og betragte det fantastiske dyreliv, som findes omkring flodens bredder. Her bader bøflerne side om side med løver, der drikker, krokodiller, der soler sig og elefanter, der krydser floden.

Chobe Princess er en luksuriøs husbåd med plads til kun 12 gæster. Alle kahytter er indrettet, så de mest af alt minder om et moderne hotelværelse på et hyggeligt, lille boutiquehotel. Alle kahytter har naturligvis eget badeværelse og store vinduer, som kan åbnes ud til det fri.

Der er ikke noget egentlig program, når man er ombord på Chobe Princess. Gæsterne, vejret og dyrene bestemmer, hvordan dagene ser ud. Hver kahyt har sin egen guide tilknyttet, så man selv bestemmer, hvad man vil opleve de enkelte dage. Det er muligt at komme tættere på dyrelivet i små flodbåde og åbne jeeps, og der er mulighed for at fiske efter de berygtede Tigerfish - eller måske har I mest lyst til at besøge en af de små landsbyer, som ligger langs Chobe floden. Valget er jeres!