FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 6.807,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Sydafrika på tilbud, Sydafrika

Sydafrika har sjældent været så billigt som nu


På denne rejse tilbringer i et par dage i Johannesburg, hvorefter turen går til Greater Krüger Nationalpark, hvor I tilbringer seks spændende dage med safari.
Priser fra DKK 6.805,- pr. person

I Johannesburg besøger i den store township kaldet Soweto og går på opdagelse i Apartheid Museet. Efter et par dage bliver I kørt til Greater Krüger - Sydafrikas fantastiske nationalpark, der rummer et dyreliv, som er få steder på kloden forundt. Her skal i blandt andet på game drives i nogle af parkens forskellige reservater, på Bush Walk og besøge et rehabiliteringscenter for sårede dyr og efterladte dyreunger.

Rejseplan:
Dag 1: Ankomst Johannesburg og transfer til hotellet.
Dag 2: I kan vælge mellem halvdagstur til Pretoria eller heldagstur til Soweto og Apartheid Museet.
Dag 3: Transport fra Johannesburg til Balule Game Reserve i Greater Krüger Nationalpark. Om eftermiddagen er der safari i åben jeep med kort natsafari på vej tilbage til lodgen. Her serveres en fantastisk ”Bush Braai” – sydafrikansk BBQ. Overnatning på Tremisana Lodge.
Dag 4: Tidlig morgenafgang til Olifants River, hvor en ranger venter på at tage jer med på en 4 timers bush walk. Brunch serveres tilbage på lodgen, hvorefter I bliver kørt til Marc’s Camp i Motlala Game Reserve, hvor I skal bo de næste fire dage. Her serveres eftermiddagskaffen, inden I kører på safari.
Dag 5: Hele dagen går med safari i Krüger Nationalpark.
Dag 6: Efter morgenmad kører I til Moholoholo Rehabilitation Centre – et center for sårede dyr og efterladte dyreunger. I får et indblik i kampen for bevaring af natur og dyreliv, og centrets arbejde for at sætte de reddede dyr fri igen. Efter dette besøg fortsætter I til Big Five-reservatet Tshukudu Game Reserve, hvor der er game drive.
Dag 7: I har endnu en hel dag i Krüger Nationalpark med safari i åben bil.
Dag 8: Morgen bush walk i området omkring campen. Efter morgenmaden forlader I Greater Krüger Nationalpark og kører via Blyde River Canyon retur til Johannesburg.

Turen kan for eksempel forlænges med en ægte sydafrikansk "walking safari". Se mere her:
Walking Safari i Sydafrika

Marc’s Camp, Treehouses – hytter bygget i træerne eller på pæle, eget bad/toilet enten ensuite eller lige ved siden af, elektricitet, gulvvifte, myggenet, veranda

Tremisana Lodge – turistklasse lodge med overnatning i hytter med badeværelse ensuite, aircondition, myggenet, kaffe/te faciliteter.

Tremisana Lodge ligger i Balule Game Reserve (en del af Greater Krüger Nationalpark) – ”Big Five”-reservat (løve, leopard, næsehorn, bøffel og elefant). Lodgen er indhegnet.
Marc’s Camp ligger i Motlala Game Reserve – ”Big Three”-reservat (bøffle, leopard og næsehorn). Campen er ikke indhegnet.

Ønsker man en smule mere luksus på rejsen uden at skulle tømme tegnebogen, kan det også lade sig gøre. Se bare her: Sydafrika på tilbud med lidt mere luksus

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 6.807,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 2 nætter i Johannesburg med morgenmad
* Lufthavnstransfer
* Heldagstur til Soweto og Apartheid Museet inkl. frokost
* Transport til Greater Krüger Nationalpark
* 1 nat på Tremisana Lodge og 4 nætter i Treehouse på Marc’s Camp
* 5 x morgenmad, 2 x frokost/brunch og 5 x middag
* Bush Braai
* 3 timers Sunset Drive i Balule Game Reserve
* 4 timers Bush Walk langs Olifants River
* 2 timers eftermiddags Game Drive i Balule Game Reserve
* To hele dage i Krüger Nationalpark med safari i åben bil
* Udflugt til Moholoholo Rehabilitation Centre
* 3 timers Game Drive i Tshukudu Game Reserve
* 1 times morgen Bush Walk omkring campen
* Besøg ved Blyde River Canyon
* Inkl. parkskatter
Ikke inkluderet:Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.