FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 23.798,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Songa Tanzania - Aktiv Safari, Tanzania

Swahili-ordet 'Songa' kan groft oversættes til ”at gøre noget” og ”komme i gang”. På denne safari-tur gør I netop noget – I er aktive. På rejsen igennem Tanzania oplever i de imponerende landskaber i nationalparkerne, I ser de vilde dyr på savannen og I møder de lokale stammer, der har bibeholdt deres traditionelle levevis. Alt sammen imens I overnatter i safari camp og safari lodges, så I hele tiden er tæt på naturen.

Dag 1: Arusha – Tarangire nationalpark
Dag 2: Tarangire nationalpark
Dag 3: Tarangire nationalpark – Lake Manyare nationalpark
Dag 4: Den multikulturelle by Mto Wa Mbu og Lake Eyasi
Dag 5: Hadzabe stamen og Datoga stammen
Dag 6: Ngorongoro krateret og Serengeti nationalpark
Dag 7: Serengeti nationalpark
Dag 8: Serengeti nationalpark – Seronera – Arusha

Efter en god uge med aktiv safari kan man godt have brug for lidt afslapning. Derfor kan I for eksempel kombinere turen med nogle dage ved strandene på Tanzanias kyst eller Zanzibar.


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 23.798,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:Bemærk: prisen er baseret på fire personer, der rejser sammen

Pris ved to rejsende: kr. 33.995 pr. person

* Safari og nævnte udflugter
* Nationalparksafgifter
* 7 overnatninger i safari camp og lodges
* Måltider på hele turen
* Fly fra Serengeti til Arusha (maks 15 kg bagage)
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Drikkepenge
* Drikkevarer udover vand

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12496 150316 TE

Dag 1 : Arusha - Tarangire nationalpark

Til formiddag bliver I mødt i Arusha, hvor I bliver briefet omkring de kommende dages safari. Derefter starter eventyret, når turen går mod Tarangire nationalpark. Ved ankomst er jeres camp blevet sat op i vildmarken, og jeres safari kok har forberedt frokost. Eftermiddagen går med vildtsafari i Tarangire nationalpark. Til aften går I til køjs i jeres luksuriøse telt til duften af den vilde natur.

Dag 2 : Tarangire nationalpark

I vågner op til lydene fra bushen og gør klar til en heldagssafari. Tarangire er særligt kendt for de gamle baobab træer og de store elefantflokke. Der er dog også god mulighed for at spotte gazeller, antiloper, bøfler, giraffer, et utal af fugle og, hvis I er heldige, en leopard eller gepard.

Dag 3 : Tarangire nationalpark - Lake Manyara nationalpark

I kører fra morgenstunden gennem Tarangire nationalpark til Lake Manyara nationalpark. Lake Manyara dækker over halvdelen af parken og tiltrækker flamingoer og over 400 andre fuglearter. Der er også god mulighed for at spotte giraffer, flodeheste, gnuer, impalaer, aber og bavianer. Til aften kører I til jeres lodge, hvor I spiser og samler energi, inden I skal på natsafari i Lake Manyara nationalpark for at se det natlige dyreliv.

Dag 4 : Den multikulturelle by Mto wa Mbu & Lake Eyasi

I dag skal i besøge den multikulturelle by Mto Wa Mbu og udforske byen til fods. I ser blandt andet de traditionsrige træskærere og lokale kunstnere i arbejde. Til eftermiddag kører I til Lake Eyasi, hvor I skal overnatte.

Dag 5 : Hadzabe stammen & Datoga stammen

Dagens første besøg er ved Hadzabe stammen, som udgør en etnisk minoritet i Tanzania og er en af landets sidste jæger-samler-samfund. Det er svært ikke at blive fascineret af, at stammen har formået at bibeholde sin traditionelle levevis i dette tørre område. Det næste stop er ved Datoga stammen, der består af nomader og hyrder. Om aftenen har I fri, så i kan nyde jeres lodge.

Dag 6 : Ngorongoro krateret og Serengeti nationalpark

I starter dagen tidligt og kører til det beskyttede naturområde Ngorongora, hvor I får udsigten over det enorme krater. Herfra vandrer i af den stejle vej ned i krateret for at opleve det imponerende dyreliv. Der er mulighed for se mange forskellige fugle og dyr i Ngorongoro, blandt andet the ’Big Five’ – løve, elefant, bøffel, næsehorn og leopard. Til eftermiddag forlader i Ngorongoro og fortsætter til Serengeti, hvor I overnatter.

Dag 7 : Serengeti nationalpark

Dagen er afsat til en heldags safari i Serengeti, som er Tanzanias største nationalpark. Parken er særligt kendt for den årlige vandring, som gnuer og zebraer tager igennem Serengeti. De mange forskellige landskaber og dyr retfærdiggør dog et besøgt i Serengeti uanset årstiden.

Dag 8 : Serengeti nationalpark - Seronera - Arusha

Efter jeres sidste morgenmad i den afrikanske bush, bliver i kørt til Seronera, hvorfra I flyver til Arusha. Jeres safari er ovre, og I har nu mulighed for at flyve hjem eller fortsætte turen til Tanzanias kyst eller Zanzibar. Eller et helt tredje sted.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.