FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

10 dage / 9 nætter | Priser fra: kr. 23.440,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

På mountainbike safari i Kenya, Kenya

Denne rejse er for jer, der drømmer om at opleve Kenya på en anderledes måde.

Turen byder både på helt traditionelle safarioplevelser, hvor man oplever Kenyas store højdepunkter Amboseli, Mount Kenya, Lake Nakuru og Maasai Mara krydret med mountainbike ture i den afrikanske bush.

En cykeltur på den tørre savanne med sol på kinderne og girafferne, der kigger nysgerrigt på, er en oplevelse, man aldrig glemmer. Man kommer tættere på naturen, og får øjnene op for nogle helt andre ting i bushen, når man er på to hjul frem for fire.

Vi har lavet rejsen, så alle kan være med. Man cykler nogle timer hver eller hver anden dag, så der er også rigelig tid til de helt traditionelle safarioplevelser, vi ved, er på manges drømmerejse-liste. Modsat en traditionel safari er der dog her mulighed for at røre benene og kommer i tættere kontakt med naturen!

Dag 1: Ankomst Nairobi
Ved ankomsten til Nairobi bliver I hentet I lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har en enkelt overnatning I Nairobi.

Dag 2: Nairobi - Amboseli
I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til Amboseli National Park. Nationalparken er kendt for sit kontrastfyldte landkab med Mt Kilimanjaro, som majestætisk rejser sig op over den ellers så flade, tørre slette til den grønne marker, som vandet af smeltevandet fra bjerget med evigt sne på toppen – og så naturligvis for de store flokke af elefanter. I ankommer til jeres camp I tid til frokost, og allerede om eftermiddagen venter jeres første cykeltur. I overnatter to nætter på Amboseli Sentrim Camp. Dagen imorgen bruges på gamedrive i nationalparken.

Dag 4: Amboseli – Mt Kenya
Efter morgenmaden er det tid til at forlade Amboseli. I kører forbi kaffeplantager og ananaslunde med kurs mod Mt. Kenya. I tjekker ind på Naro Mory River Lodge, hvor I har to overnatninger. Efter frokost tager I på cykeltur på nogle af områdets mange naturstier.

Dag 5: Mt Kenya
Cyklen skiftes ud med jeres egne ben idag. Efter et soldt morgenmåltid begynder en vandretur på Mt Kenyas frodige bjergsider. I har frokosten med, så når I bliver sultne, finder I et sted med flot udsigt og får et velfortjent hvis og jeres madpakke. Guiden vil undervejs fortælle om flora og fauna. Tilbage på lodgen venter et godt aftenmåltid.

Dag 6: Mt Kenya – Lame Elementaita
Fra morgenstunden kører I til Lake Elementaita, hvor I overnatter to nætter. Efter frokost tager I på eftermiddags gamedrive I Lake Nakuru National park – især de tusinder og atter tusinder flamingoer, som samles ved floden er et imponerende syn.

Dag 7: Lake Elementaita
Idag skal cyklerne luftes igen. I cykler i Soysambu Conservancy som er rig på både flora og fauna. Måske er I heldge at se et par af de udrydningstruede Rothschild giraffer.

Dag 8: Lake Elementaita – Maasai Mara
I dag går turen mod Maasai Mara Game Reserve som vel nok er en af Afrikas mest berømte vildtreservater. Dyrelivet her er ganske enestående og en cykelsafari her er noget helt specielt. Med vind i håret og sol på kinderne oplever I i eftermiddag på cykel naturen omkring. I har to overnatninger på Nyubum Camp.

Dag 9: Maasai Mara
Endnu en dag med gamdrives venter. Dyrelivet her er helt exceptionelt i både antal og variation. Gnuernes vandring er naturligvis meget kendt og berømt, men selv udenfor den officielle vandringsperiode er her nok at se på!

Dag 10: Maasai Mara - Nairobi - afrejse
Safarieventyret er ved vejs ende. Turen går retur mod Nairobi - måske er I heldige at få et sidste glimt af de vilde dyr på vejen. I afleveres i lufthavnen, hvorfra I rejser hjem – hvis da ikke I har valgt at forlænge rejsen med en badeferie.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 23.440,00 pr. person
Varighed:10 dage / 9 nætter
Inkluderet:* Alle overnatninger
* Morgenmad i Nairobi – fuld pension under resten af opholdet
* Transport mellem alle stederne
* Mountainbikes
* Engelsktalende guide under hele opholdet
* Gamedrives som beskrevet
* Guidede cykelture som beskrevet
* Safarihat

Bemærk: Prisen er pr. person ved min. 4 personer
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Transfer

Dag 1 : Eka Hotel

Dag 2 : Transfer Nairobi - Amboseli

Dag 2 : Amboseli Sentrim Camp

Dag 4 : Transfer fra Amboseli - Mt Kenya

Dag 4 : Naro Moru River Lodge

Dag 6 : Transfer fra Mt. Kenya til Lake Nakuru

Dag 6 : Sentrim Elementaita Lodge

Dag 8 : Lake Nakuru - Masai Mara

Dag 8 : Nyumbu Camp

Dag 10 : Masai Mara - Nairobi

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.