Loading…

Oplev Doha - En Perle I Mellemøsten

Ud til havet rejser Dohas skyline sig fra det kridhvide landskab. Lyset er stærkt og klart. Det blænder faktisk en smule. Det gør det intet mindre end 360 dage årligt. Doha er derfor den perfekte destination, hvis man vil have kureret en smule dansk vinterdepression eller måske bare er i alvorlig mangel på d-vitamin.

Dag 1: Ankomst Doha
Dag 2: Byrundtur i Doha
Dag 3: Nyd solen i Doha
Dag 4: Afgang Doha

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Doha
2 Byrundtur i Doha
3 Nyd solen i Doha
4 Afgang Doha

Dag 1 : Ankomst Doha

Ved ankomsten til lufthavnen i Doha bliver I afhentet af jeres chauffør, som kører jer til jeres hotel, hvor I indlogeres. Her har I mulighed for at slappe af ovenpå flyveturen og tage en dukkert i hotellets pool.

Dag 2 : Byrundtur i Doha

Formiddagen er afsat til afslapning på hotellet eller til at udforske byen på egen hånd. Til eftermiddag får I dog lidt hjælp til at lære byen at kende. Der skal I nemlig på byrundtur med guide. I bliver derfor afhentet i bil og kørt til Museet for islamisk kunsts ikoniske bygning. Museet er designet af den berømte arkitekt I. M. Pei og indeholder islamisk kunst i et væld af forskellige afskygninger. Efter stoppet går turen videre til The Pearl-Qatar, som er en stor menneskeskabt ø med inspiration fra den franske Riviera. Her oplever I, hvordan man har skabt en ny bydel ude i vandet. På Qatars Perle afløser imponerende marinaer, cafeer og luksusbutikker hinanden. I fortsætter ved Dohas strandpromenade, hvor der er en fantastisk udsigt over Dohas skyline. Det sidste stop gør I ved Souq Waqif, som er et marked i traditionel arabisk stil. Her handles krydderier, håndarbejde, tekstiler og alt muligt andet. Når I har besøgt markedet, bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Dag 3 : Nyd solen i Doha

Hele dagen er fri til at gå på opdagelse på egen hånd i Doha eller blot nyde det gode vejr ved poolen. Vi kan selvfølgelig også arrangere udflugter til jer i dag. For eksempel en tur i ørkenen.

Dag 4 : Afgang Doha

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. Her er det tid til at tage afsked med Qatar for denne omgang inden i flyver videre mod den næste destination eller hjem.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 2.634,00 pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Kørsel fra og til lufthavnen
* 3 nætter på 4-stjernet hotel med morgenmad
* Byrundtur i Doha med guide
* Turistforsikring gældende i Qatar

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Hvis I vil have den ekstra luksuriøse pakke, tilbyder vi også overnatning på det 5-stjernede luksushotel The Ritz-Carlton.

Ikke Inkluderet

* Fly
* Drikkepenge
* Øvrige måltider
* Drikkevarer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12382 041219 JS

Andre rejseforslag

Eventyr i Jordan

Riv en uge ud af kalenderen og oplev en anden verden i Jordan. Her venter storslående historie og na…

Abu Dhabi for hele familien

Den perfekte Abu Dhabi-rejse for børnefamilien. I besøger de imponerende forlystelsesparker og komme…

Kulturelle Abu Dhabi

Oplev den spændende kultur og de imponerende byggeprojekter i Abu Dhabi. En oplagt tur at kombinere…