Loading…

Familieferie i Thailand

Denne rundrejse er specielt sammensat til familier, der ønsker masser af spændende aktivitetsmuligheder for børn og voksne samt overnatninger på to fremragende førsteklasses resorts.

Vi ved godt, der skal en god blanding af aktiviteter og masser af fritid til, når børnefamilien skal ud at rejse. Derfor har vi sammensat dette rejseforslag, hvor I først slapper af ved stranden med rig mulighed for selv at styre tiden. Derefter venter nogle dage med store natur- og dyreoplevelser, inden rejsen igen sluttes af med badeferie og masser af tid til at være sammen som familie.

Børn er ikke et krav - man kan sagtens foretage denne rejse uden børn!Dag 1: Ankomst til Phuket og transport videre til Khao Lak
Dag 2-5: Oplevelser og afslapning på et dejligt strandresort i Khao Lak
Dag 6: Transport fra Khao Lak til Khao Sok National Park
Dag 7: På opdagelse i regnskoven og ud på Cheow Larn-søen
Dag 8: Transport fra Khao Sok National Park til Phuket
Dag 9: Oplevelser og afslapning på jeres strandhotel på Phuket
Dag 10: Fantastiske oplevelser i et reservat med elefanter
Dag 11-12: Oplevelser og afslapning på jeres strandhotel på Phuket
Dag 13: Transport til lufthavnen og afrejse fra Phuket

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Phuket og transport til Khao Lak
2 Afslapning og oplevelser i Khao Lak
6 Khao Lak - Khao Sok
7 Oplevelser i Khao Sok National Park
8 Khao Sok - Phuket
9 Afslapning og oplevelser på Phuket
10 Besøg et reservat med elefanter
11 Afslapning og oplevelser på Phuket
13 Hjemrejse fra Phuket

Dag 1 : Ankomst til Phuket og transport til Khao Lak

Ved ankomsten til lufthavnen på Phuket bliver I mødt af vores lokale samarbejdspartner. I bliver herefter kørt til Khao Lak, hvor I har 5 nætter på et godt resort.

Dag 2 : Afslapning og oplevelser i Khao Lak

Jeres dage i Khao Lak er til fri afbenyttelse. Vi kan varmt anbefale, at I tager på en af de valgfri ture fra Khao Lak, hvad enten I vil se elefanter, besøge det lokale minizoo, sejle på bambustømmerflåde eller udforske områdets flora og fauna (turene er ikke inkluderede i programmet, men kan tilkøbes hos rejsebureauet). Ligeledes har jeres hotel et væld af tilbud for alle aldre - og glem ikke, at det ligger ned til en idyllisk strand. Endelig vil hotellets reception også være behjælpelige med gode idéer til aktiviteter i området.

Dag 6 : Khao Lak - Khao Sok

I hentes på jeres hotel og sætter kurs mod Khao Sok nationalpark. Her har I to overnatninger på campen Khao Sok Boutique Camp.

Undervejs stopper I ved det smukkeste tempel i denne sydlige del. Templet hedder Wat Rat-Uppatum, men er også bedre kendt under navnet Wat Bangriang. Næste stop på turen er ved en udsigtspost tæt på Khao Sok, hvor I får en fantastisk panoramaudsigt over området! På vejen besøger I desuden også Monkey Cave Temple.

Khao Sok Boutique Camp tilbyder overnatning i luksuriøse telte, som man kender dem fra Afrika. "Campen" ligger midt i Khao Sok nationalpark, som er det største regnskovsområde i den sydlige del af Thailand. Campen består af luksustelte i forskellige klasser, som alle har balkon og eget badeværelse. Alle teltene er udstyret med gode senge, aircondition og internet. Det føles ubeskriveligt luksuriøst at ligge i sin bløde seng om aftenen og lytte til cikadernes sang og indånde alle regnskovens dufte. Her er man midt i regnskoven - på den mest behagelige måde! Nætterne i regnskoven er mørke - og dagene begynder tidligt. Man vågner typisk til lyden af pludrende aber og skræppende fugle.

Dag 7 : Oplevelser i Khao Sok National Park

I dag er det blevet tid til at udforske det spektakulære område med båd. Den smukke sø, som endnu ikke er besøgt af så mange turister, er omgivet af bjerge og frodig regnskov, og der er gode muligheder for at spotte nogle af junglens vilde dyr, såsom elefanter, asiatiske bøfler, diverse abearter, næsehornsfugle og meget mere.

Dagen starter med afhentning i campen, efter I har spist morgenmad. Herfra går turen til havnen, hvor I stiger ombord på en longtail båd og sejler ud på søen forbi kalkstensklipper og jungle. Her er både fortryllende planter, blomster, sommerfugle, fugle, egern, krybdyr og meget mere. I junglen skal I på en kort gåtur, inden I på en bambusflåde bliver sejlet over 500 Rai Lake. Sejlturen går til Pakarang grotten, hvor stalagmitter er formet som flotte koraller. Dagen er fyldt med oplevelser for store som små! I ankommer til jeres camp igen hen sent på eftermiddagen.

Dag 8 : Khao Sok - Phuket

Efter morgenmaden skal I ud på endnu en tur i junglen, inden jeres rejse går tilbage til Phuket. På denne formiddagstur vil der være mulighed for at spotte flere dyr og se vilde blomster. Jeres guide vil samtidig gøre jer klogere på, hvordan de lokale planter er blevet brugt på forskellige måder gennem tiden. I nyder en sidste frokost i nationalparken, inden der checkes ud fra campen. Tidligt på aftenen ankommer I til jeres lækre resort i Phuket, hvor I skal være i 5 nætter.

Resortet hedder Katathani Beach Resort og er beliggende ud til en 850 meter lang uspoleret hvid sandstrand, omfavnet af frodige grønne bakker og glitrende blåt hav. Som taget ud af en tropisk drøm er dette hotel et af de bedste førsteklasses resorts på Phuket. Det er ideelt til børnefamilier med masser af forskellige aktiviteter til alle aldre som petanque, bordtennis, madlavningsklasser, spillerum, børneklub mm. Værelserne på Katathani Phuket Beach Resort er opført i moderne thailandsk stil med en elegant kombination af materialer fra naturen, som fremkalder en afslappet atmosfære. Alle værelser har privat balkon eller terrasse med udsyn til enten havet, pool eller de tropiske haver. Resortet har i alt 6 naturinsipererede swimmingpools og 3 jacuzzier samt 6 forskellige restauranter - så der er noget for enhver smag!

Dag 9 : Afslapning og oplevelser på Phuket

Efter jeres spændende oplevelse i junglen venter der nogle skønne dage på førsteklassesresort på Phuket. Ligesom på jeres resort i Khao Lak er her masser af aktivitetsmuligheder for alle aldre. I kan f.eks. tilkøbe snorkle-, kajak-, cykel- og ø-udflugter.

Dag 10 : Besøg et reservat med elefanter

I dag bliver I kørt til et reservat for at få nogle fantastiske oplevelser sammen med elefanter! Det vil være muligt at observere elefanterne, imens de strejfer rundt og leger med hinanden. Midt på dagen vil der blive serveret en vegetarisk/vegansk thailandsk buffet, hvorefter I kan slappe af og nyde roen i reservatet. Tidligt på eftermiddagen vender I tilbage til jeres hotel.

Vi hos Hannibal Travel værner om dyrenes velfærd, og fraråder derfor håndfodring og ridning af elefanterne.

Dag 11 : Afslapning og oplevelser på Phuket

Brug de sidste dage på Phuket med afslapning ved stranden eller poolen - eller tag på endnu en spændende udflugt i området.

Dag 13 : Hjemrejse fra Phuket

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen påbegyndes.


Priser og varighed

Priser fra: : 11.023,00 kr. pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* 5 nætter på strandhotel i Khao Lak
* 3 dage / 2 nætters rundrejse til Khao Sok National Park (med guide)
* 5 nætter på strandhotel på Phuket
* Delt transport (uden guide) fra Phuket lufthavn til Khao Lak
* Privat transport (ingen guide) til Phuket lufthavn
* Morgenmad på alle hoteller
* Frokost (x3) og aftensmad (x2) på rundrejsen til Khao Sok National Park

Bemærk: Børn under 4 år er ikke tilladt på denne tur, pga. opholdet i Khao Sok - vi kan selvfølgelig tilbyde et alternativ.

Bemærk: prisen er pr. person ved to voksne og to børn (4-11 år) i delt værelse.
Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!

Ikke Inkluderet

* Oversøiske flybilletter
* Evt. flybillet mellem Bangkok og Phuket t/r
* Drikkepenge til chauffører og lokale guides

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10276 300120 AT

Andre rejseforslag

Bangkok, Koh Chang & Koh Kood

Efter tre dage i Bangkok går turen til Koh Chang og Koh Kood - oplev det ægte Thailand og kom helt n…

I kongernes fodspor

Rejs i kongernes fodspor i Thailand - en rejse fyldt med spændende historie og kultur og 5* afslapni…

Thailand & Cambodia - Det Kendte & Det Ukendte

Styr udenom de mest besøgte steder og oplev nogle ukendte kroge af Thailand og Cambodia.