Loading…

Familieeventyr i Peru

Machu Picchu er som taget ud af Tintin! Inkaernes glemte by, som først blev genopdaget igen i 1911 - historien og synet tryllebinder både børn og voksne!

Denne rejse til Peru er særligt sammensat til familier. Der er masser af indhold - men vi har også indlagt både halve og hele dage, hvor I selv kan tilpasse dagen efter jeres ønsker. Vi sørger for alle transporter, overnatninger og de absolut vigtigste udflugter. I sørger for selv at fylde den resterende tid og og bare OPLEVE sammen - som familie.

Udover Machu Picchu venter verdens dybeste kløft, Colca Canyon. verdens højst beliggende navigerbare sø, Titicacasøen og naturligvis Cuzco - byen som af UNESCO er blevet erklæret verdensarv.

Dette er rejsen for familien, som virkelig vil have en kultur- og naturrejse ud over det sædvanlige!

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst til Lima
Dag 3: Byrundtur i Lima
Dag 4: Med fly fra Lima til Arequipa
Dag 5: Fridag i Arequipa
Dag 6: Arequipa - Colca Canyon
Dag 7: Colca Canyon
Dag 8: Med bus fra Colca Canyon til Puno
Dag 9: Heldagstur til Titicacasøen
Dag 10: Med bus fra Puno til Cuzco
Dag 11: Halvdags byrundtur i Cuzco
Dag 12: Fridag i Cuzco
Dag 13: Med tog fra Cuzco til Aguas Calientes
Dag 14: Besøg ved Machu Picchu
Dag 15: Afrejse fra Peru
Dag 16: Ankomst til Danmark

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Lima
3 Med fly fra Lima til Arequipa
4 Fridag i Arequipa
5 Arequipa - Colca Canyon
6 Colca Canyon
7 Med bus fra Colca Canyon til Puno
8 Heldagstur til Titicacasøen
9 Med bus fra Puno til Cozco
10 Halvdags byrundtur i Cuzco
11 Fridag i Cuzco
12 Med tog fra Cuzco til Aguas Calientes
13 Besøg ved Machu Picchu
16 Ankomst til Danmark

Dag 1 : Ankomst til Lima

Ved ankomsten til Peru bliver I modtaget i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner. I er sikker trætte efter flyturen, så det er skønt at se skiltet med jeres navne på! I bliver kørt til hotellet, hvor resten af dagen er til rådighed til at falde på plads i det nye land.

Dag 3 : Med fly fra Lima til Arequipa

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Arequipa. Her bliver I igen modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har to overnatninger i Arequipa på et meget centralt beliggende hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 4 : Fridag i Arequipa

Dagen er til rådighed til selv at gå på opdagelse i Arequipa.

Dag 5 : Arequipa - Colca Canyon

Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres hotel i Arequipa, hvorfra turen starter mod den fantastiske Colca Canyon - verdens dybeste kløft. Floden, der løber gennem kløften, falder fra 3500 m til 2200 m og vejen på begge sider af kløften går i en højde af 4000 m. til 6288 m. på sit højeste sted.

Første stop på vejen er ved Mirador del Vulcanos, hvor man får et glimt af den pragtfulde flora og fauna der er så typisk for denne region af Andesbjergene: llamaer, fugle og firben og kaktus. Hvis man er relativt i god kondition, så kan man gå til de præhistoriske grotter hvor tegninger af llamaer vise,r hvordan disse dyr blev holdt som husdyr gennem tiderne. I ankommer til den lille by Chivay omkring frokosttid. Eftermiddagen er til til at udforske den lille by.

Dag 6 : Colca Canyon

Vi har inkluderet entreen til Colca Canyon - så i dag er fri til selv at tage på opdagelse!

Dag 7 : Med bus fra Colca Canyon til Puno

Turen går fra Colca Canyon til Puno med lokal bus. Turen tager ca. 5 timer. I Puno bliver I modtaget og kørt til jeres hotel, hvor I har to overnatninger.

Dag 8 : Heldagstur til Titicacasøen

I bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra der sejles mod Taquile, der ligger ca. 3 timer fra Puno. Øerne Taquile og Amatani, to klippeøer i den nordlige ende af søen, byder gerne turister velkommen til et kig på deres specielle kultur. Øerne er smukke med terrasserede marker og stenhuse. Undervejs passerer man de flydende Uros-øer, der rummer en hel landsby bygget på sivøer. Her gøres der et kort stop. Indianerne på øen lever et traditionel liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer, der har befolket Titicacasøen.

Der fortsættes til den smukke ø Taquile. Jorden bliver stadig dyrket traditionelt i flotte terrasserede landskaber på øen. Øerne er deslige kendt for deres vævning, og indianerne bærer stadig deres traditionelle klædedragter med indbyggede koder fo,r hvem der er gift, og hvem der ikke er det. Her er der frokost inkluderet. Sidst på eftermiddagen returneres der til Puno.

Dag 9 : Med bus fra Puno til Cozco

I dag er en transportdag - dog krydret med lidt sightseeing. I tager bussen fra Puno mod Cuzco. Det er en lang tur, men den afbrydes af flere spændende stop på vejen samt naturligvis en frokostpause. Man følger sporene langs den samme rute, som toget normalt tager, og kan dermed nyde den samme fantastiske udsigt hen over andeshøjsletten.

Dag 10 : Halvdags byrundtur i Cuzco

Cuzco er på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv, og der er nok at se på! Dagen begynder med en halvdags byrundtur, hvor I bliver introduceret for de mest seværdige steder. Resten af dagen er fri til at I på egen hånd kan tage på opdagelse. Vi har inkluderet en såkaldt "turistbillet", som giver adgang til en række af de bedste museer samt adgang til den hellige dal. Brug resten af dagen, som I har mest lyst til!

Dag 11 : Fridag i Cuzco

Dagen er fri til at udforske Cuzco. Turistbilletten gælder også i dag, så I kan frit tage på opdagelse i UNESCO-byen.

Dag 12 : Med tog fra Cuzco til Aguas Calientes

I bliver kørt til højsletten og Poroy udenfor Cuzco. Her venter toget, som kører jer til Aqua Calientes. Langsomt kravler toget op af bjergsiden fra Cuzco og det fortsætter til Ollantaytambo, hvorfra det slanger sig ad en smuk rute langs floden Urubamba. Efter 4 timer ankommer toget til stationen i Aguas Calientes. Her har I en enkelt overnatning. Resten af dagen er til rådighed.

Dag 13 : Besøg ved Machu Picchu

Der er afgang med bus, der kører fra Aguas Calientes landsby op af bjerget langs de snoede vejsving til Machu Picchu ruinerne. Inkluderet er entre til Machu Picchu samt en guidet rundtur. Busserne kører retur til Aguas Calientes hele dagen frem til lukketid. Om eftermiddagen tager I en bus retur til Aguas Calientes, hvorfra I igen tager toget retur til Cuzco. I har en sidste overnatning i Cuzco.

Dag 16 : Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark - fyldt op af eventyr!

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 10.846,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Alle lufthavnstransfers samt øvrige transfers
* To overnatninger i Lima på 3* hotel inkl. morgenmad
* Halv dags guidet byrundtur i Lima
* To overnatninger på 3* hotel i Arequipa inkl. morgenmad
* Tre-dages tur fra Arequipa til Colca Canyon inkl. to overnatninger ved Colca Canyon, frokost samt adgangsbillet til Colca Canyon
* Transport fra Colca Canyon til Puno
* To overnatninger i Puna på 3* hotel inkl. morgenmad
* Guidet heldagsudflugt til Titicacasøen inkl. frokost
* Bus fra Puno til Cuzco inkl. frokost undervejs
* Fire nætter på 3* hotel i Cuzco inkl. morgenmad
* Halvdags byrundtur i Cucso
* "Turistbillet" i Cucso med div. entreer
* Tog fra Cuzco til Aguas Calientes t/r
* En overnatning i Aguas Calientes
* Bus og entrebillet til Machu Picchu
* Guidet tur ved Machu Picchu

Bemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (7-10 år) i delt værelse.
Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!

Ikke Inkluderet

* Fly
* Ikke nævnte måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12080 181119 TGP

Andre rejseforslag

Den klassiske Peru rundrejse

Er det første gang, du skal til Peru? Så er dette rejsen! Oplev Machu Picchu, Cuzco, Titicacasøens d…

Inka Eventyr i Peru

Oplev alle de store seværdigheder i Peru krydret med et spændende og udfordrende fire dages trek på…

Peru & Galapagos

Oplev Peru og Galapagos på én og samme rejse! Se det magiske Machu Picchu, tag på tur i den UNESCO-b…