FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 7.982,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Familieeventyr i Mexico, Mexico

Denne rejse er specielt sammensat til familier med børn, som virkelig vil have en på opleveren - for begge aldersgrupper. Her er der mulighed for både at kravle på eksotiske mayapyramider langt inde i junglen og svømme i underjordiske grotter. Der er også mulighed for rundtur på et kakaoværksted og en tur i hestevogn gennem gamle byer. Man kan desuden komme ud at sejle blandt lyserøde flamingoer og snorkle i det gennemsigtige, Caribiske Hav. Næsten kun fantasien sætter grænser!

Her forestiller vi os, at familien med mor, far og to børn på 6 og 9 år tager afsted. De kan godt lide sol, sommer, eget tempo og god infrastruktur. Så vi har holdt ruten indenfor trygge områder med ordentlige veje og god skiltning. Vi har for frihedens skyld valgt at lave turen som kør-selv, men den kan selvfølgelig også laves med bus eller bil og privat chauffør.

Vi har tilrettelagt ruten og booket alle hotellerne med morgenmad – og indlagt en enkelt guide tur, der hvor det kan betale sig. Ellers har man tiden til bare at gøre alting i eget tempo og efter eget ønske indenfor trygge rammer.

Dag 1: Ankomst Cancun
Dag 2: Fridag til at nyde Valladolid
Dag 3: Kør-selv fra Valladolid til Chichén Itzá
Dag 4: Kør-selv fra Chichén Itzá til Merida
Dag 5: Udflugt fra Merida til Celestun
Dag 6: Kør-selv fra Merida til Campeche
Dag 7: Fridag til at udforske Campeche
Dag 8: Kørs-selv fra Campeche til Calakmul
Dag 9: Kør-selv fra Calakmul til Bacalar
Dag 10: Fridag til at hygge ved Bacalar
Dag 11: Kør-selv fra Bacalar til Tulum
Dag 12-14: Fridage til at dase ved stranden i Tulum
Dag 15: Kør selv fra Tulum til Cancun

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 7.982,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* 15 dages billeje inkl. forsikringer og fri km
* 14 overnatninger på 4* hoteller inkl. morgenmad
* Heldagsudflugt til Celestun inkl. frokost

Bemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (7-10 år) i delt værelse.
Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12163 010318 CV

Dag 1 : Ankomst til Cancun

Ved ankomst i Cancun lufthavn har vi en lejet bil klar til jer, som I blot skal afhente. Herfra kører I til den hyggelige by, Valladolid, en tur på små to timer. Her står et hotel klar til jer til de næste par nætter.

Dag 2 : Valladolid

Dagen er fri til at nyde omgivelserne på egen hånd. I Valladolid kan man for eksempel svømme i en cenote (underjordisk grotte) eller tage på kakaomuseum og se, hvordan chokolade fremstilles!

Dag 3 : Valladolid – Chichén Itzá

I dag er der kun en kort køretur til Chichén Itzá. Det tager lidt under en time. Her har I mulighed for samme eftermiddag eller næste morgen af udforske ruinområdet med nogle af de mest imponerende pyramider fra Maya tiden. Der overnattes tæt derved.

Dag 4 : Chichén Itzá – Merida

Nu går turen videre til den store by Merida. Her skal man også sove to nætter. Her er der masser af mulighed for at shoppe, se markeder eller kunst og kultur. Eller lave udflugter i omegnen!

Dag 5 : Merida – Celestun – Merida

I dag har vi inkluderet en guidet udflugt til Celestun lagunen, hvor man kan se store flamingo kolonier. Der er transport til/fra hotellet samt en sejltur med guide inkluderet.

Dag 6 : Merida – Campeche

Denne strækning tager ca. 2 timer at køre, og ved ankomst til Campeche står der endnu et hotel klar i to nætter. Campeche er en malerisk by ved kysten, som er rigtig spændende at udforske.

Dag 7 : Campeche

Dagen er til fri disposition til af slappe af eller udforske den hyggelige by.

Dag 8 : Campeche – Calakmul

Nu venter et sandt Indiana Jones eventyr i junglen! Der køres en længere tur på små 4 timer til Calakmul, et fantastisk jungle område på grænsen af Guatemala. Her – langt inde i junglen - ligger Calakmul pyramiden; en højborg for mayaindianerne, som byggede masser af pyramidebyer i netop denne jungle. Her skal I sove to nætter på kanten af junglen. Pyramiden her er helt unik, da den er meget mere øde og uspoleret end de fleste andre mayapyramider. Man kan kravle helt til tops og se jungle, så langt øjet rækker. Dagen går hurtigt herinde i eventyrets verden, så tag endelig afsted tidligt om morgenen. Der er ikke så mange, der taler engelsk inde i dette område – så kan man ikke spansk, kan det være en god ide at spørge os om en pris på en guidet tur herinde

Dag 9 : Calakmul – Bacalar

Så går turen så småt mod Den Caribiske Kyst. Først er der dog en køretur på et par timer til næste stop, som er Bacalar lagunen. Lagunen med de syv blå farver, som den også kaldes. Her skal I sove I en skøn hytte ved vandet et par nætter.

Dag 10 : Bacalar

Dagen er fri til at dase ved den smukke lagune. Man kan bade, sejle i kayak eller leje sig en længere sejltur rundt på søen.

Dag 11 : Bacalar – Tulum

Den sidste strækning ud til kysten er på lidt over tre timers kørsel. Så når man til vidunderlige Tulum, en stille by ved en af de smukkeste strande i verden. Her skal I bo på et strandhotel i 4 nætter.

Dagene her er fri til at dase ved stranden eller snorkel ved koralrev eller køre ture i omegnen. Her er desuden masser af andre pyramider, naturreservater og cenotes at udforske.

Dag 15 : Tulum - Cancun

I kører selv til Cancun og afleverer bilen i god tid før jeres fly hjem.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.