Loading…

Det østlige USA

En rejse til det østlige USA skal selvfølgelig tage udgangspunkt i New York. Her har I fire overnatninger, så I har tid til at opleve de mange attraktioner og nyde byen, atmosfæren og stemningen. Derefter samler I jeres bil op og kører mod nordvest, nærmere bestemt Finger Lakes. Området omkring Finger Lakes er naturskønt og er blandt andet kendt for sin vinproduktion. Derefter fortsætter I til Niagara Falls, hvor I har god tid til at opleve de imponerende vandfald. Fra Niagara Falls kører I til Amish Country i Lancaster County. Amish folket benytter ikke moderne hjælpemidler, og mødet med Amish folket er derfor ligesom en rejse tilbage i tiden. Turen slutter i Washington D.C. - USA's hovedstad. Her har I tre overnatninger, så I kan nå at se Det Hvide Hus, den enorme statue af Abraham og andre af byens store monumenter.

Dag 1: Ankomst til New York
Dag 2: New York
Dag 3: New York
Dag 4: New York
Dag 5: New York – Finger Lakes (Corning)
Dag 6: Finger Lakes
Dag 7: Finger Lakes – Niagara Falls
Dag 8: Niagara Falls
Dag 9: Niagara Falls – Lancaster County, Amish Country
Dag 10: Lancaster County – Washington D.C.
Dag 11: Washington D.C.
Dag 12: Washington D.C.
Dag 13: Afgang fra Washington D.C.

Se det samlede program under Rejseplan

Dag 1 : Ankomst til New York

Ved ankomsten til New York foreslår vi, at I tager en taxa eller metro ind til jeres hotel, der ligger helt centralt på Manhattan.

Dag 2 : New York

New York er fyldt med store oplevelser. Blandt klassikerne kan nævnes en tur i Empire State Building, besøg på Ellis Island og Frihedsgudinden og en tur rundt på et af byens spændende museer.

Dag 3 : New York

Udover at være fyldt med spændende oplevelser er New York også en dyr by at befinde sig i. Hvis du gerne vil have store oplevelser, men samtidig undgå at tømme pengepungen, kan du læse vores guide til New York på budget.

Dag 4 : New York

Glem ikke at gå en tur i Central Park eller passere Brooklyn Bridge med den legendariske Manhattan skyline i baggrunden. I kan også lægge et besøg omkring Grand Central Station, hvor Claus Meyer har åbnet en restaurant.

Dag 5 : New York - Finger Lakes, Corning

I dag samler I jeres bil op og begynder køreturen nordvest på mod Finger Lakes. I har god tid til at gøre stop på vejen. I ender i den hyggelige by Corning, hvor I har to overnatninger.

Dag 6 : Finger Lakes

Hele dagen er fri til at udforske området omkring Finger Lakes. Det er et naturskønt område, hvor der er gode muligheder for udflugter på og omkring søerne. Området er også kendt for sin vinproduktion, og det er muligt at besøge en af vingårdene.

Dag 7 : Finger Lakes - Niagara Falls

I fortsætter mod Niagara Falls. Vel fremme checker I ind på jeres hotel, der ligger tæt ved vandfaldene. Til eftermiddag og aften kan I tage den korte gåtur ned til vandfaldene for at få det første kig på vidunderet.

Dag 8 : Niagara Falls

I har en hel dag til at opleve Niagara Falls. I kan for eksempel tage en bådtur ud til vandfaldene, hvis vejret tillader det. Man kan også bevæge sig under de enorme vandfald.

Dag 9 : Niagara Falls - Lancaster County, Amish Country

Fra Niagara Falls kører I sydpå mod Lancaster County, hvor Amish folket lever. Amish folket er kendt for at afvise brug af moderne hjælpemidler såsom elektricitet, biler og telefoner. Man kan derfor se dem komme kørende i små hestevogne i Lancaster County. De er også kendte for deres flotte håndarbejde, som kan købes i området.

Dag 10 : Lancaster - Washington D.C.

Fra Amish folkets simple levevis til USA's moderne hovedstad, Washington D.C. Byen blev grundlagt i 1791 med det formål, at byen skulle være hovedstad. På grund af en lov fra kongressen er der en begrænsning på højden af bygningerne i Washington. Derfor har byen ikke New Yorks skyline. Byen føles derfor også mere åben og mindre fyldt.

Dag 11 : Washington D.C.

Har man sagt Washington D.C., må man også sige Det Hvide Hus. Stedet, der huser USA's præsident, er interessant at se udefra. Hvis man er ude i god tid, kan man dog også få en guidet tur i dele af Det Hvide Hus. Det kræver, at man booker turen flere måneder før dagen, og på nuværende tidspunkt anbefaler Det Hvide Hus, at man kontakter sin ambassade i Washington for at høre nærmere om turen. Washington er også kendt for sine fantastiske museer, blandt andet det fantastiske National Air and Space Museum.

Dag 12 : Washington D.C.

Washington har nok at byde på. Besøg for eksempel United States Capitol, hvor USA's kongres holder til. Derudover er det også værd at besøge Washington Monument, den store Abraham Lincoln statue og byens store militærkirkegård Arlington. Washington har mange spændende kvarterer - besøg for eksempel Georgetown, hvor der er gode shopping og spisemuligheder.

Dag 13 : Afgang fra Washington D.C.

Indtil I skal i lufthavnen har I dagen fri til at gå på opdagelse i Washington. Derefter kører I til lufthavnen, afleverer jeres bil og begynder rejsen hjemad.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 13.551,00 pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* 12 overnatninger på 3 og 4-stjernede hoteller (blandt andet 4-stjernet i New York)
* Billeje fra dag 5 til 13 (Nissan Versa eller lignende) - vi anbefaler ikke bil i New York, da trafikken er tung og parkeringsmulighederne dyre og/eller begrænsede
* Skræddersyet guide til turen på engelsk

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Udflugter samt indgang til diverse attraktioner

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13674 091117 ART

Andre rejseforslag

Kør selv i USA i autocamper

Oplev USA i autocamper. Road Bear har 4 forskellige camper-størrelser, som kan hentes og afleveres i…

New York & New England

Denne rundrejse tager jer først til New York og derefter igennem New Englands fantastiske landskab -…

Route 66

Tag den legendariske tur gennem USA på Route 66. Dette er det ægte Amerika - et roadtrip, der bør st…