Loading…

Det bedste af Patagonien

Start i fantastiske Buenos Aires. Oplev Patagonien i sin pragt med dyrelivet ved Peninsula Valdes, verdens ende ved Ushuaia og de majestætiske gletschere i El Calafate.

Start i den fantastiske metropol Buenos Aires, hvor I får et hurtigt indblik i mange seværdigheder i byen. Oplev Patagonien i sin pragt med dyrelivet ved Peninsula Valdes, verdens ende ved den sydligste by i verden Ushuaia og oplev de majestætiske gletschere i El Calafate.

Turen er optimal i det danske efterår grundet dyrelivets ophold ved Peninsula Valdes.

Dag 1: Ankomst til Buenos Aires
Dag 2: Byrundtur i Buenos Aires
Dag 3: Med fly fra Buenos Aires til Puerto Madryn
Dag 4: Udflugt til Peninsula Valdes nationalparken
Dag 5: Med fly fra Puerto Madryn til Ushuaia - verdens ende
Dag 6: Udflugt til Tierra de Fuego Nationalpark
Dag 7: Sejltur på Beagle kanalen
Dag 8: Med fly fra Ushuaia til El Calafate
Dag 9: Udflugt til Perito Moreno gletsjeren
Dag 10: Sejlads Til Gletsjerne
Dag 11: Med fly fra El Calafate til Buenos Aires
Dag 12: Afrejse Buenos Aires

Se detaljeret program under rejseplan

 

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Buenos Aires og transport til hotellet
2 Byrundtur i Buenos Aires
3 Buenos Aires til Puerto Madryn: pingvin reservat
4 Puerto Madryn: Dagstur til Peninsula Valdes
5 Puerto Madryn til Ushuaia - verdens ende
6 Ushuaia: Udflugt til Tierra de Fuego National Park
7 Ushuaia: Cruise på Beagle kanalen
8 Ushuaia til El Calafate
9 El Calafate: Perito Moreno gletsjeren
10 El Calafate: Sejlads til gletsjerne
11 Afrejse fra El Calafate til Buenos Aires
12 Afrejse Buenos Aires

Dag 1 : Ankomst Buenos Aires og transport til hotellet

Ved ankomsten til Buenos Aires, og efter at have overstået de normale formaliteter i lufthavnen, vil I blive mødt af én af vores repræsentanter der vil sørge for transport til jeres hotel, hvor I overnatter 2 nætter med morgenmad.

Dag 2 : Byrundtur i Buenos Aires

I dag er der byrundtur gennem den magiske argentinske hovedstad. I kører ad verdens bredeste boulevard 9 de Julio til Teatro Colón, som i teaterverdenen er berømt for sin enestående akustik. På byens centrale plads, Plaza de Mayo, finder I centrum for de vigtigste begivenheder i Argentinas historie. På pladsen ligger domkirken og La Casa Rosada (det lyserøde hus), hvor præsidenten har sit virke. Husets balkon er kendt som Evitas balkon, for det var her den berømte præsidentfrue hilste på den jublende befolkning.

Byens ældste del, San Telmo, er kendt for sine mange tangobarer. I bydelen La Boca vil I opleve argentinsk lidenskab i højeste gear. Tæt her på finder man fodboldklubben La Boca, Diego Maradonas gamle hjemmebane.

Dag 3 : Buenos Aires til Puerto Madryn: pingvin reservat

I køres til lufthavnene, hvorfra I flyver til Puerto Madryn. Efter ankomst er der udflugt til Punta Tombo, inden I indlogeres på hotellet, hvor I overnatter to nætter med morgenmad.

Halvdags-udflugt til Punta Tombo pingvin reservat. Ved ankomsten til "pingüinera" går man langs stierne og betragter disse fugle i deres økologiske hjem. Pingvin-sæsonen er fra september til marts. Fra april til august erstattesudflugten af besøg ved Rawson og den walisiske bosættelse Gaiman.

Dag 4 : Puerto Madryn: Dagstur til Peninsula Valdes

Områdets fauna er righoldig på fugleliv samt guanacos, ræve og mange andre dyr. I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og ankommer til Punta Delgada. Her tager I en gåtur, hvor I blandt andet oplever søelefanterne i deres naturlige omgivelser. Punta Norte og Caleta Valdés parkerne rummer begge sæler, søelefanter og pingviner. Søelefanterne finder man året rundt. Deres karakteristiske næser og deres størrelse har givet dem deres navn. Ved Puerto Pyrámides, hvis strande bevogtes af pyramideformede klipper, finder man en koloni af 1500 sæler, der kommer her i begyndelsen af januar for at føde. Fra byen udgår turene i sæsonen til bugten for at se på de store hvalers leg i vandet. Isla de los Pájaros, fugleøen, rummer store kolonier af havmåger og skarve, der kommer her fra september for at bygge deres reder og lægge æg. I perioden juli til november er det muligt at tilkøbe en hval sejltur. September og oktober er højsæson for hvaler i området.

Dag 5 : Puerto Madryn til Ushuaia - verdens ende

I køres til lufthavnene, hvorfra I flyver til Ushuaia. I køres til hotellet, hvor I overnatter tre nætter med morgenmad. Har I lyst til at tilføje en udflugt om eftermiddagen, kan det selvfølgelig også arrangeres.

Dag 6 : Ushuaia: Udflugt til Tierra de Fuego National Park

Udflugt til Tierra de Fuego National Park, som åbner sig kun 11 km uden for Ushuaia. Dette er bestemt ikke isdækket ørken, men derimod et frugtbart land rigt på blomster, planter og fugle, der med de skiftende årstider iklæder sig forskellige dragter. Hovedattraktionen er bestemt sommeren, der dækker landskabet med blomster. På gode dage kan man se kondorer blandt de 200 forskellige fugle, der holder til i parken. På vejen passerer Susana bjerget, hvor fangerne blev sat i arbejde. Der fortsættes gennem dalen til Ensanada bugten, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over Redonda og Estorbo øerne og den anden side af Beagel kanalen og den snedækkede bjergkæde Sampaio. Turen fortsætter til Roca søen på gåben ad Lapataia floden til enden parken hvor der er et smukt udsyn over den Grønne- og Sorte Lagune. Undervej passeres nogle bæverdamme, inden turen ender ved Lapataiabugten. Når turen er vel overstået, returneres der til Ushuaia.

Dag 7 : Ushuaia: Cruise på Beagle kanalen

Sejltur på Beaglekanalen. Her går man ombord på en katamaran, hvorefter turen går mod øst. Man passerer Lapataia og Ensenada bugterne samt Redonda og Estorba øerne, hvorefter der fortsættes ned gennem Beagle kanalen til Sealions Island.

Dag 8 : Ushuaia til El Calafate

I køres til lufthavnene, hvorfra I flyver til El Calafate. I køres til hotellet, hvor I overnatter tre nætter med morgenmad. Om eftermiddagen starter dagens udflugt med afgang fra hotellet, hvorfra turen går efter de første ca. 80 km ud til Los Glaciares nationalparken og gletsjeren, går ad en grusvej langs den sydlige del af søen Lago Argentino, hvor man overvældes af farverne, naturen og den imponerende gletsjer. Der bliver gjort holdt flere steder for at gæsterne kan fotografere og guiderne vil fortælle om naturfænomenerne. Efter en god times tid når man selve parken, hvor man har omkring fire timer til at gå rundt på stisystemerne og nyde synet og få forklaringer af guiderne.

Dag 9 : El Calafate: Perito Moreno gletsjeren

Gletcheren er en af de få stadig tiltagende gletchere i verden, og samtidig en af de nemmeste at komme tæt på. Fra toppen af Andesbjergenes evige snekappe flyder den 60 meter høje og 4 km brede frosne flod af is mod Canal de los Témpanos (Isbjergskanalen) og Magellan-halvøen, hvorved den afskærer smeltevandet fra den nordlige arm, Brazo Rico, fra at komme af med dette til Lago Argentino. Over en periode på 4 - 5 år opbygges derfor kæmpe vandmasser bag gletsjeren, før den i en sønderlemmende larm bryder sammen i et inferno af smeltevand og isblokke. Denne livscyklus synes dog afbrudt siden 1987, hvor dette sidst skete.

Dag 10 : El Calafate: Sejlads til gletsjerne

I går man ombord i båden Tehuelche for at sejle ca. 30 minutter tværs over Brazo Rico. Her begynder kronen på værket, en smuk gåtur på ca. 3 timer over isen, efter en kort instruktion af guiderne. Man får et flot panorama udsyn over gletsjeren og efter turen over is går man tilbage gennem skoven, hvorefter der bliver sat en times tid af til at nyde sin medbragte frokost.

Dag 11 : Afrejse fra El Calafate til Buenos Aires

I køres til lufthavnene, hvorfra I flyver til Buenos Aires. Ved ankomst køres I til hotellet, hvor I overnatter en nat med morgenmad.

Ønsker I at udvide turen med mere Patagonien, kan der forlænges med tur til El Chalten og trekking ved Fitz Roy.

Dag 12 : Afrejse Buenos Aires

I køres til lufthavnene, hvorfra det er på tide at tage afsked med det fantastiske Patagonien og Argentina.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 11.610,00 pr. person

Varighed: 12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* Alle lufthavnstransfers
* 11 nætter på 3* hotel med morgenmad
* Alle nævnte udflugter med engelsktalende guider

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer (Punta Tombo, Peninsula Valdes, Tierra del fuego, Los Glaciares ca. kr. 558,-)
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10082 301219 S

Andre rejseforslag

Chiles Højdepunkter

Denne rundrejse byder på den smukkeste chilenske natur fra Atacamaørkenen, til det frugtbare vin omr…

Det Nordlige Peru

Tag med til det nordlige Perus imponerende bjerge og lær om landets fascinerende historie.

Uruguays Højdepunkter

Besøg Uruguays vingårde og smag på nationaldruen. Få et indblik i den interessant egaucho kultur på…