FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 22.202,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Det autentiske Colombia, Colombia

Elsker du at møde spændende nye mennesker, mens du udforsker nye områder. Så er denne grupperejse i Colombia lige noget for dig. På denne tur skal I som samlet gruppe opleve fascinerende byer som Bogotá, Popayán, Medellín og Cartegena samt det fantastiske colombianske højland, hvor I skal opleve kafferegionen. Colombia og kaffe er en vidunderlig sammenætning, og ikke nok med, at kaffen er enestående, så gror den også i maleriske omgivelser. I kommer til at lære om dyrkning og produktion af kaffe, mens I bevæger jer rundt i de smukke plantager.

Dag 1: Ankomst Bogotá
Dag 2: Sightseeing i Bogotá
Dag 3: Cykeltur i Bogotá og afgang til Neiva
Dag 4: Neiva - San Agustín
Dag 5: Río Magdalena og Parque Arqueológico
Dag 6: San Agustín - Popayán
Dag 7: Popayán - Kafferegionen
Dag 8: Kafferegionen i det colombianske højland
Dag 9: Valle de Cocora
Dag 10: Kafferegionen - Medellín
Dag 11: Sightseeing i Medellín
Dag 12: Medellín - Cartagena
Dag 13: Sightseeing i Cartagena
Dag 14: Sightseeing i Cartagena
Dag 15: Afrejse fra Bogotá

Se detaljeret program under rejseplanDenne grupperejse udbydes 12 gange i 2019 med start:
18. januar, 8. februar, 8. marts, 26. april, 10. maj, 21. juni, 19. juli, 16. august, 13. september, 11. oktober, 8. november og 29. november.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 22.202,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Al transport i Colombia
* Fly Bogotá - Neiva
* Fly Medellín - Cartagena - Bogotá
* Overnatninger med morgenmad
* Spansk- og engelsktalende guides
* Udflugter nævnt i programmet
* Informationsmateriale

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15765 300120 PC

Dag 1: Ankomst Bogotá

Når I ankommer til Bogotá mødes I med jeres engelsktalende guide, hvorefter I bliver kørt til jeres hotel, der er jeres base de næste to nætter.

Dag 2: Sightseeing i Bogotá

Det er tid til at lære Bogotás bedste madmarked at kende, Paloquemao. I hjertet af byen finder man tidligt om morgenen et smukt blomstermarked ude foran selve markedet, hvor man kan opleve frugter og grøntsager, der ikke altid er lige genkendelige. Der er små madstande, så man kan smage på et par delikatesser. I køres derefter til Monserrate, der med sine 3.048 meter byder på en god udsigt ud over Bogotá by. Når I er nede igen, fortsætter I til Candelaria, det historiske kvarter i centrum af Bogotá. Arkitekturen er spansk kolonial og barok og som ses i huse, kirker og bygninger. I vandrer over den store centrale Bolivar plads med udsigt til regeringsbygningen, indtil I når det berømte guldmuseum med den største samling af guld fra før Spaniernes kolonisering af Colombia. Til sidst går turen forbi Fernando Botero museet, den berømte Colombianske skulptør og maler, som især er kendt for sine lettere buttede sorte figurer, som afspejler både mennesker og dyr.

Dag 3: Bogotá - Neiva

Dagen starter med, at I skal udforske Bogotá på cykel via deres Ciclovia, som er tilgængelig på søndage og hellidage, hvor over 200 km veje lukkes ned for cyklister og fodgængere. Nyd den lokale oplevelse gennem Bogotas kvarterer og forbi lokale markeder.

Efter cykelturen skal I til lufthavnen, hvor jeres fly til Neiva venter.

Dag 4: Neiva - San Agustin

I dag går turen gennem Magdalena dalen til byen San Agustin, hvor I overnatter. Turen går fra 400 meter til 1700 over havet, hvor man finder San Augustin. Undervejs gøres der stop for bl.a. at se dyrkning af tobak, druer, ris og kakao. Der er også tid til at beundre bjerglandskabet med dets dale og kløfter som f.eks. Pericongo.

Dag 5: Río Magdalena og Parque Arqueológico

Efter morgenmaden skal I besøge San Agustins arkæologiske park, som er berømt for sine betydningsfulde statuer og grave omgivet af et smukt landskab. Den præ-Colombianske kultur opleves gennem de efterladte arkæologiske fund. Parken består af delene; Alto de los Ídolos, som tilhører Isnos-regionen karakteriseret af grave, som er forbundet via forhøjede stier samt bakkerne Chaquira La, La Pelota & Purutal, der er en del af Huila provinsen med forskellige symboler skåret ind i stenene. Figurerene ved Magdalena floden er enestående.

Dag 6: San Agustin - Popayan

Rejsen fortsætter fra San Augustin til Popayan igennem den smukke Purace Naturpark, der byder på et enestående landskab. Når I kommer frem, tjekker I ind på jeres hotel og fortsætter derefter til byrundtur i Popayan. I skal udforske Popayans kulturelle skatte. Byen er kendt som den hvide by og har siden koloniale tider været det religiøse centrum på vejen mellem Cartagena og Quito i Ecuador. Byen var hjemsted for mange poeter, præsidenter og colombianske forfattere. Oplev byens smukke kirker, parken Parque Caldas, broen Puente del Humilladero og andre seværdigheder.

Dag 7: Popayan - Kafferegionen

Bybilledet i Popayan erstattes af smuk natur i kafferegionen. På vejen fra Popayan til kafferegionen stopper I i Buga, hvor I vil se den populære kirke Señor de los Milagros.

Dag 8: Kafferegionen

I dag skal I med en typisk Jeep Willy gennem Kaffelandskaber og små hyggelige kaffelandsbyer.
Colombia er den tredje største kaffeproducent i verden. I dag kommer I tæt på processen fra kaffefrø og plantning til ristning og smagning. I vandrer gennem den frodige plantage og lærer om den vigtige afgrøde, som går i arv mellem familiemedlemmer. De naturlige omgivelser er bestemt værd at løfte blikket fra kaffekoppen for, da de er helt vidunderlige.

Dag 9: Valle de Cocora

Dagens tur starter med at gå gennem Quindío regionens smukke landskaber mod Cocora dalen, som er hjemsted for den højeste palmesort i verden, Palma de Cera. Lær om disse giganters historie og hjælp til med genplantningen af denne vigtige vegetation. I fortsætter til den lille landsby Salento, som samler sig om den centrale plads foran kirken. De små gader er fyldt med huse med farverige balkoner og en charmerende stemning. Sidste stop er Filandia, som er endnu en lille landsby beliggende på en bakketop med en smuk udsigt til Cordillera bjergkæden.

Dag 10: Kafferegionen - Medellín

Den smukke kafferegion bliver skiftet ud med fascinerende byliv i Medellín, hvor I skal tilbringe de næste dage.

Dag 11: Sightseeing i Medellín

I dag skal I opleve nogle af Medellins seværdigheder. På turen får I lov til at beundre Boteros skulpturer og besøger bl.a. San Antonio Park, Plaza de San Ignacio og Avenida de Playa. I afslutter med en tur i Medellins metro, som indbyggerne er meget stolte af, og en tur i svævebanen, hvorfra man kan se Medellins forskellige facader.

Dag 12: Medellín - Cartagena

I begynder dagen med at tage fra Medellín til Cartagena. Efter I har tjekket ind på hotellet starter en byrundtur til fods. I skal besøge Cartagenas koloniale distrikt og starter ved Bolívar-parken, som er hyggelig med store træer, springvand, Libertador statuen samt omgivet af Guld-museet og Inkvisitionens Palads, som tidligere var hjemsted for fængslet. Der fortsættes til Santo Domingo kirkeplads, hvor I vil opleve katedralen samt slutte af ved byens belejringsmuseum.

Dag 13: Sightseeing i Cartagena

Dagen står på byrundtur i Cartagena, som blandt andet går til byens bedste udsigtspunkt på La Popa klippen, hvor La Candelaria klosteret fra 1606 ligger. I skal også besøge San Felipe fortet, der blev bygget for at beskytte Cartagena fra angreb fra både vand og land.

Dag 14: Sightseeing i Cartagena

Dagen er fri til at få de sidste oplevelser i Colombia på egen hånd. Hvis man har lyst, er der mulighed for at tage med på en halvdags tur til La Boquilla, som er en fiskerby 30 min fra Cartagena. Her er der mulighed for at sejle med de lokale i kanoer gennem mangrove labyrinterne tæt ved byen. Der er også mulighed for at sejle til Rosario Islands for at nyde de hvide sandstrande og det caribiske hav.

Dag 15: Hjemrejse

I dag går turen fra Cartagena til Bogotá, hvor jeres fly mod Danmark venter.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.