Madeira
Madeiras-frodige-kyst
Du er her:
  • Madeira

Tag på kulturrejse, badeferie eller vandreferie på Madeira


Madeira har gennem historien været et yndet stop for søfarende, der her kunne få et tiltrængt hvil, inden de videre strabadser over Atlanten. I dag er det et elsket rejsemål for dem, der holder af den smukke natur og de mange muligheder for aktiviteter, der især gør en vandreferie på Madeira til en oplagt ferietype.
Øen anses som Portugals smukkeste ø og har fået tilnavnet ”Atlantens Perle”. Madeira er ofte beskrevet som en flydende have, da det milde klima og den rige vulkanske jord har sørget for store kontraster i landskabet - fra dale med småsøer, frodige skove og åer til dramatiske bjergtinder og bløde bakker med vin- og bananplantager. Sammen med øen Porto Santo, der ligger et par timers færgesejlads fra Madeira og lokker med en næsten 9 km lang gylden sandstrand, har Madeira det hele!

Udvalgte rejseforslag på Madeira

Vandretur Pico Ruivo
Vandreferie På Madeira

Områder på Madeira

Madeiras-frodige-kyst

Ø-gruppen Madeira


Madeira er en tropisk gruppe af øer i det Atlantiske Ocean og en selvstændig del af Portugal. Ø-gruppen består af to beboede øer, Madeira og Porto Santo, samt to ubeboede øer. Øernes hovedstad, Funchal, ligger på Madeira, og er på størrelse med en mellemstor dansk provinsby. Uanset hvilken tid på året du rejser til Madeira, vil du blive budt velkommen af et venligt og imødekommende folkefærd, gode kvalitetshoteller og ikke mindst en imponerende smuk natur. Madeira, der er dobbelt så stor som Bornholm, indbyder til mange former for ferier, så hvad enten du rejser på vandreferie på Madeira eller på bilferie, badeferie eller for at dybhavsfiske, vil du opleve at øen har noget at tilbyde alle - måske med undtagelse af de, der søger lange hvide sandstrande, for her må Madeira melde pas, da man kun finder sandstrande, som er kunstigt anlagte. Derimod finder du en af Europas bedste strande på den ene af Madeiras øer, Porto Santo.

Vandreferie-på-Madeira

Derfor er vandring på Madeira en oplevelse værd


Madeira er som skabt til vandreture og den såkaldte levada-vandring er den legendariske vandreferie på Madeira. Levadaer er gamle vandingskanaler, og de bugter sig næsten 2500 km rundt over hele øen gennem det ene fantastiske natursceneri efter det andet. Langs kanalerne løber vandrestierne, som både nye og øvede vandrere fra hele verden lovpriser. Også de eventyragtige laurisilva-skove skal man besøge, når man tager på vandreferie på Madeira. De findes i dag kun ganske få steder på jorden og blev i 1999 fredet af UNESCO. Skovene er blandt verdens mest forskelligartede, når man ser på plantearter. Mest opsigtsvækkende er dog laurbærene, der her kan blive op til 40 m høje træer.


Om du vælger at tage på vandreferie på Madeira eller rejser til den smukke ø-gruppe for at opleve kulturen, tager på badeferie eller andet, kan du efter en dag fyldt med naturoplevelser opleve Madeiras kulturliv og gastronomi – naturligvis tilsat den kendte hedvin Madeira!

Billeder fra Madeira

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/