FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Portugal , Europa

Rejser til Portugal


Velkommen til Portugal – landet der har alt, hvad feriegæster kan ønske sig: Behageligt vejr, smukke, gyldne sandstrande, pulserende storbyer, imponerende bygningsværker, overkommelige priser og sidst, men ikke mindst, portugiserne.
Sjældent møder man et folk, der udviser så megen hjertelig gæstfrihed og imødekommenhed. Her føler man sig ikke blot velkommen som turist, men i allerhøjeste grad også velkommen som gæst. Portugiserne er stolte af deres land og sætter altid en ære i, at man som besøgende får en god oplevelse.

Portugals rige historie og naturskønne landskaber gør landet til noget helt unikt. Små landsbyer, spændende storbyer, billedskønne dale, der huser paladser og kirker og smukke sandstrande med krystalklart vand - alt sammen ligger blot og venter på at blive opdaget.

Det nordlige Portugal byder udover portvin, charmerende byliv i de smalle, snoede gader og den fascinerende arkitektur i Porto også på Guimarães' historiske centrum, der er på UNESCO's verdensarvliste, små bjerglandsbyer og spændende vandreruter i nationalparken Peneda Geres'.

Lissabon er en pulserende storby rig på historie, forskelligartede og interessante kvarterer, spændende museer samt restauranter og barer, der behager enhvert publikum. Ud mod kysten vest for Lissabon ligger smukke Sintra, der byder på historiske bygningsværker og borge fra maurernes tid - altsammen i naturskønne omgivelser. Skal der slappes af på stranden, ligger den tidligere fiskerlandsby, Cascais, med sine ekslusive hoteller og gode badestrande lige syd for Sintra.

Rejser til Portugal - Covid19: Læs nyeste info her: 

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}