FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Cristalino Jungle Lodge, Alta Floresta - Brasilien

Dette er et øko-lodge, der består af en flydende pavillon hvorfra man kan svømme, fiske eller bare slappe af. Der overnattes enten i en af 2 bungalows begge med 4 værelser, der alle har privat badeværelse, soloopvarmet vand og loftvifte, eller i en af 2 bygninger med 5 værelser, hvor der er adgang til delte badeværelser. Maden spises udendørs i den palmebeklædte pavillon, et sted der også bliver brugt til møder og afslapning for grupper, eller i spisesalen, der også fungerer som bar. Desuden findes opholdsstue og et lille bibliotek, som kan bruges til møder, afslapning og lysbillede foredrag. På området findes et 50 m højt observationstårn, der hæver sig over trætoppene. Herfra kan man se hen over trætoppene og bl.a. nyde solnedgangen, som ellers skjules af træerne.

Aktiviteter:
Fra lodget kan man deltage i forskellige aktiviteter med et tema, såsom vandreture i den omgivende jungle, svømmeture i floden, udflugter med kano m.m.

Økoturisme:
Udflugter der giver indblik i Amazonas økosystem. Her uddybes emner som f.eks. hvordan udnytter man junglen. Man får også en chance for at møde den lokale befolkning. Turene er naturligvis ledsaget af naturguide.

Adventure-ture:
Disse ture kommer i forskellige sværhedsgrader, men fælles for dem alle er at lære at overleve i junglen. Hvordan finder man vand, laver ild og overnatter i junglen. Mange af overnatningerne finder derfor sted i lejre uden for lodget.

Fugleture:
Med en liste på ikke mindre end 570 fugle og med nye fugle på listen hvert år, er området et paradis for fugle- interesserede. Man kan vælge mellem forskellige stier alt efter habitat og ønske for at udfylde sin personlige fugleliste.

Transport:
Vejen til Alta Floresta starter i Cuiabá samme indfaldsvej som det nordlige Pantanal. De 780 km kan klares natten over i en luksusbus med daglige aftenafgange eller man kan flyve dertil.