Loading…

Port of Spain

Port of Spain er en pulserende caribisk storby med moderne shoppingcentre, kontorbygninger og højhuse iblandet kaotisk trafik, masser af mennesker, små træhuse i stærke farver med sirlige udskæringer og gadeboder, der sælger grøntsager, frugt og snacks. Alt i alt et sandt bombardement for alle sanser, men som sådan har den ikke meget at byde turisten – i hvert fald ikke udenfor karnevalsperioden, men det er en helt anden historie.

Dog kan det anbefales at besøge den nordlige del af byen. Her ligger Botanic Gardens, hvor man finder præsidentens residens og lige ved siden af haven også premierministerens bolig. Grænsende op til den botaniske have ligger Queen’s Park Savannah, hvor de store karnevalsoptog finder sted, og som til daglig ligger som et stort grønt åndehul i byen. Langs den vestlige side af parken løber Maraval Road , og her ligger The Magnificent Seven – syv smukke slotslignende huse, der arkitektmæssigt spænder lige fra maurisk til skotsk. Som man bevæger sig gennem de forskellige kvarterer i Port of Spain, kan man tydeligt se indflydelsen fra de forskellige befolkningsgrupper, der bebor ikke bare byen men hele øen. Der er Belmont, der minder om et afrikansk samfund; St James med sin asiatiske atmosfære og byens bedste natteliv; det fattigere men karakterrige Laventille hvor mange illegale indvandrere menes at have slået sig ned; og kommercielle Woodbrook, der i sin tid var en stor sukkerplantage ejet af Siegert familien. Navnet Siegert får måske ikke lige en klokke til at ringe, men det er denne familie, der står bag Angostura Bitter, der den dag i dag produceres efter familiens hemmelige opskrift. Angostura står i øvrigt også bag noget af Caribiens bedste rom, nemlig Angostura 1919 og 1824.

Til en smagsprøve på den caribiske rom, passer en aftentur i Port of Spain perfekt. Det er et absolut must at besøge et af de mange steder, hvor man kan opleve de traditionelle Steelbands, der med deres lokkende rytmer fra olietønderne, er synonym med Caribien og ikke mindst Trinidad & Tobago.

Udvalgte hoteller i Port of Spain

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere