Loading…

Blue Orchids

Blue Orchids er beliggende i den ene ende af stranden ved Worthing på Barbados' sydlige kyst. Stranden giver gæster en privat følelse, da den er relativt afskærmet, så det primært er de personer, der bor ved stranden, der benytter den. Worthing beach er desuden kendt for de mange havskildpadder, der svømmer rundt i havet udfor stranden. Tager man snorkelmasken på og svømmer ud fra stranden er der gode muligheder for at støde på de fredelige væsner.

Blue Orchids har 31 lejligheder indrettet i tropisk, caribisk stil. Alle lejlighederne vender mod havet og har terrasse eller altan. Hotellets har solstole på den del af stranden, der ikke forsvinder ved højvande. Der er desuden pool, hvis man bliver træt af sand mellem tæerne og det salte havvand. Hotellets restaurant er flankeret af palmer og byder på en fantastisk udsigt over det caribiske hav.

Der er flere gode restauranter i området. Det livlige South Gap ligger ca. 10-15 minutters gang fra hotellet og Rockley Beach, hvor Barbados' berømte boardwalk starter ligger kun 5-10 minutters gang fra hotellet.
Trustpilot