Munduk
Munduk gynge
Munduk på Bali er så god en hemmelighed, at selv mange lokale ikke ved hvor det er.

Udvalgte rejseforslag i Munduk

Udvalgte udflugter i Munduk

une-fille-en-vadrouille-a81CyDsD4CQ-unsplash
Vandretur ved Twin Lake & Munduk vandfaldet
Munduk på Bali er så god en hemmelighed, at selv mange lokale ikke ved hvor det er. Højt oppe i bjergene ligger Munduk gemt mellem adskillige vandfald, vandreruter og billedskønne udsigter.

De fleste besøger kun Munduk i en dag for eksempel for at bade i Banyumala tvillingevandfaldet eller et af flere andre vandfald. Det kan anbefales at bruge et par dage i området, så man også kan nå at opleve bl.a. det urimeligt smukke Ulun Danu Bratan tempel i Tamblingan søen og et af de mange utrolige udsigtspunkter som man kan få broer, gynger og caféer.

Det er også i Munduk, at man kan købe verdens måske dyreste kaffe, Kopi Luwak, som er lavet af halvt fordøjede kaffebær, der ender i desmerdyrets eferladenskaber. Vær opmærksom på at kaffens popularitet har øget efterspørgslen i en sådan grad, at det kan skabe etiske bekymringer om dyrenes velfærd.

Billeder fra Munduk

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/