Loading…

Ubud

- Balis kulturelle centrum

I de betagende landskaber med brusende floder, dybe dale og lysegrønne ris terrasser i det centrale højland finder man den atmosfære, som mange betegner som Balis sande sjæl. Det er også her traditionerne og de ceremonielle optog dyrkes mest helhjertet.

I Ubud eller omegn er der altid en højtidelighed, der kræver et optog. Området kan besøges på en heldagstur fra strandområderne i syd, men vil man opleve hele områdets charme, anbefaler vi som minimum 2 - 3 nætter i Ubud.

Ubud - Balis kulturelle centrum
Byen har siden 1930´erne været Balis kulturelle centrum. Her har kunstnere fra hele verden fundet et kunstnerisk fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Besøg et par af gallerierne eller museerne i Ubud.

Trods et stigende antal turister i byen, har Ubud stadig en smittende, afslappet atmosfære og kontrasten til de til tider hektiske strande i syd er skærende. I Ubud findes mange spændende kunstforretninger med flotte kopier af berømte værker, smukke souvenirs og brugskunst. Men faktisk er Ubuds fineste kunstværk det omkringliggende landskab, som bedst indfanges på en spadsere - eller cykeltur.

Monkey Forest
I Monkey Forest i Ubud er det muligt at se macab-aber. Macab er den eneste abeart, der lever på Bali. Det anbefales at besøge aberne omkring middagstid. Om morgenen, før de er fodret, kan de nemlig være lidt aggressive, og om eftermiddagen er de ret dovne.

Ved aftenstid, når roen og temperaturen sænker sig, kan indtrykkene fordøjes på en af byens mange hyggelige caféer.

Udvalgte udflugter i Ubud

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Ubud

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere